Kicsit meghiztam és a lábamon lettek ilyen csikok. Nem tudom hogy tudnám eltüntetni. A strandon mindenki engem fog nézni. Mit csináljak?
Az nem narancsbőr, hanem stria. Amikor meghíztál a bőröd nem tudott megfelelően nyúlni és megrepedt. Nekem is van, csak a karomon. Nem tudom hogy lehetne eltüntetni. Anno a tévében láttam valami speckó krémet rá, de horror árban van és nem is biztos hogy segít. Remélem valaki tud segíteni, mert engem is érdekelne...
20L
Stria, de otthon nem lehet eltűntetni.
De valami drágább kezeléssel biztos megoldható :S
Nekem sajnos a hasamon van...
Tornával vagy valami féle mozgással visszahúzódik(!) és annyira nem lesz feltűnő.
de az már nem fog onnan eltűnni... nekem például már annyira nem is látszódik :).
egyébként én a strandon nem nézem az emberek hibáit,legalább is nem érdekelnek,mert én sem vagyok moddel alkatú,sőt!
egyébként lehetséges hogy valami soktízezres keezelés tényyleg eltünteti de én ilyenről nemtudok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!