Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás utáni piros folt múlása?

Pattanás utáni piros folt múlása?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy a pattanás utáni piros foltok eltűnnek valaha is? Annyit kell tudni a pattanásaimról, hogy nyáron kezdtek jönni, (júliusban) eddig még nem nagyon volt egyszerre több az arcomon és már úgy ahogy kivannak nyomva de piros foltos maradt egy kicsit. Nem nevezhetném gyulladtnak a pattanásaim, inkább mélyebbek voltak. Mennyi idő a piros foltok elmúlása? Nem akarok semmit használni rá. Arcradírt megpróbálok de kenceficéket nem igazán szeretnék. Csak egy gyógyulási/múlási időt.

UI: azért halványulnak nagyrészben én veszem csak észre de azért zavaró tud lenni.

2017. aug. 7. 10:26
 1/2 anonim válasza:

Hát... az az igazság, hogy ezeknek azért kell pár hét amíg teljesen eltűnnek, akkor is ha már nincs ott seb. Én folyton nyomkodom az arcom, és már tele lennék foltokkal ha ezek nem tűnnének el. Persze most is vannak, de a frissebb sebek miatt..:/

De ne izgulj eltűnik:)

Egyébként én krémként a Neugranormont ajánlanám, patikában lehet venni és jót tesz a bőrnek, gyorsabban gyógyul. Vagy még egy természetes dolog, ha nincs már seb csak a folt, Aloe vera levéllel is be lehet kenni, az is segít a bőrnek a regenerálódásban.

2017. aug. 7. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat, én Aloe Vera termékcsalád propolisát használom arc krémnek nem nagyon szereti a bőröm az újdonságot. Nagyon köszönöm aranyos vagy!
2017. aug. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!