Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás szerű piros folt?

Pattanás szerű piros folt?

Figyelt kérdés
Mi lehet az a pattanás szerű(én azt hittem eleinte hogy az) piros folt a jobb arcomon, ilyen közepes méretű, ott van egy hónapja, ha megnyomom bedagad, de következő napra visszalankad a bőrrel egy szintre majdnem, csak ott van, semmi nincs vele, piros, kicsit kemény a belseje, kinyomni se lehet mert semmi nem jön belőle, bármit kenek rá nincs vele semmi, és már kicsit unom hogy megkeseríti az életem, mit tudnék ezzel az akármivel csinálni? A szokások fogkrém,élesztő, arcmaszk, fertőtlenítő ilyen krém olyan krémmel hagyjon mindenki, mert felváltva ezeket csinálom minden nap, és semmit nem használ egyik sem, szóval valami tényleges megoldást szeretnék kérni rá, azon kívül hogy várjak éveket mire elmúlnak,válaszokat köszönöm 17/f

2017. ápr. 18. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor az egy szemölcs talán. Kend be 20 % os ecettel. Ha kifehéredik a teteje,akkor valószínűleg szemölcs.
2017. ápr. 18. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Vagyis helyesbítek, az első pár napban jött belőle olyan váladék ami a pattanásból jön, de azóta semmi
2017. ápr. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!