Festett vörösből barnát?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eredetileg világosbarna, (váll alá érő) hajam van. Arra ráfestettünk világos rézvöröset, és szeretném, hogy újra barna legyen a hajam. Mivel félek, hogy tönkremegy,azt gondoltam, hogy a hajam tövétől a fülemig ombre stílusban befestenénk barnára, alul a vörös maradna, idővel kikopna. Szerintetek felül a barna fekete lesz festés után? Illetve mennyire fogja befogni a barna?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2017. aug. 6. 18:19
1/2 anonim válasza:
Nekem egyszer volt elég sötét barna szín ráfestve vörösre, de látszott alatta a vörös, egyre jobban ahogy kopott. Mondjuk előtte már vörös volt 1 évig. Aztán vissza is festettem olyanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!