Melyik hajfestéket ajánlanátok, amivel IGAZI CSOKIBARNA lehet a hajam festett vörösből?
Szziiaa!
Szombaton lett befestve a hajam csokibarnára... 1 éve lett szőkítve....és utána minden ledobta...bármilyen sötéttel próbálkoztam.
Barátnőm vörösesre festette a haját és neki is minden kikopott..ledobta...
Aztán befestette Palette DELUXE-al (csokibarna) és nem dobta le neki...teljesen befogta mindenhol..
Aztán befestettem én is azzal és (hát egyelőre) teljesen jó színe van..elég sötét..mindenhol befogta és nem látszanak már a szökés árnyalatok sehol.
Szóval PALETTE DELUXE 750 csokibarna.
DMben és Rossmannban 800-900 körül van..Auchanban is lehet kapni de ott drágább..
Nekem a doboza nem így nézett ki. :D A csajnak a fél szemét eltakarja a haja. :D Ha esetleg ezt választod és olyat látsz ne ijedj meg. :D:D
De tényleg nagyon jó ez a festék! És a fodrászom azt mondta hogy ha ezt világosítani akarnám nem fog menni. :D
Szóval ebből is látszik hogy jó :D csak ha világosat akarsz majd akkor nem lesz. :D
2. vagyok
Alfaparffal én is festettem 3x , de vigyázni kell mert ha nem hamvasat veszel... azt azt hiszem X.0 (mondjuk 6.0) akkor vöröses marad... mert pl az 6.3 az szinte csokibarna de rezes..vöröses...
Én is megjártam pár festékkel de ez a palette deluxe tényleg bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!