Festett vörösből, hogy lehetek eredeti barna ismét? Szivatós, és árnyalatfestések nélkül. Ha elkezdem lenöveszteni, és a vörös is elkezd kopni, az nagyon gáz úgy?
Milyen vörös most a hajad? Mióta fested? Világosítva is van?
Mert ha nincs akkor ez a colourb4 hajszíneltávolító lehet leszedné.
Ez függ attól,hogy milyen vörös vagy. Bár ha nem akarsz ismét ráfestetni,akkor csak a lenövesztés marad..ha a vörös elkezd kopni,átvált ilyen róka színű narancssárgás vörösre..szerintem az gáz, főleg úgy ha felül meg barna a hajad.
Én azt ajánlanám,hogy festesd be olyan barnára a hajad amilyen eredetileg,és akkor kezd el lenöveszteni. Igy nem lesz annyira feltűnő a kontraszt, és még sem lesz olyan bohócos a színe. ;)
1. vagyok.
A barnát ledobja a vörös. Legalábbis én évekig voltam vörös (tűzvörös), ráfestettem a barnát és már az elejétől átütött rajta a vörös, és ez a mosással csak rosszabb..
Bemosóval volt ,,festve'', de meguntam, hogy kopik rettenetesen.
Most a mahagóni vörösnél egyel világosabb színű, igazából nem tudom a pontos szak-színt, mert kód alapján vettem.
Köszönöm szépen a válaszokat.
A hajam egyébként eléggé világosbarna. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!