Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az eredeti középszínű barna...

Az eredeti középszínű barna haj is ledobja a sötétebb festéket? SOS

Figyelt kérdés
Szőke volt a hajam nagy lenövéssel, barna hajat szerettem volna, olyat mint az eredeti hajam, de fekete lett az egész. Azt tudom, hogy a szőke ledobja majd úgyis, ez szerencse, na de az eredeti hajam is? Kitudom még világosítani? A szőkéért is másfél évig szenvedtem, nem tudnám újrakezdeni a világosítást! :'( :'(
2012. nov. 3. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:

a barna festék, a dobozon sokkal világosabb, mint egyébként. Szerintem érdemesebb lett volna egy középszőkére festened. Az eredeti hajadat nem fogja elengedni a festék.

Ez mikor történt? Ha kb. 2 nappal ezelőtt, ha tovább hagyod a sampont a hajadon (kb. 5 percig) akkor elvileg bontja a festéket, de nem sokkal. Egy barátnőm fogadásból befestette a haját full feketére. Addig mosta, amíg ki nem jött az egész. Tehát még van remény, de nem sok. Ha nagyon utálod, akkor semmiképp se próbálj házi praktikákat bevetni (pl. 100forintosba vett szőkítőpor és oxi). menj el egy fodrászatba és kérd ki a fodrász véleményét és ha elvállalja a hajad megszépítését(fenáll, hogy nem vállalja), akkor jelentkezz be egy időpontra. Hidd el. inkább adj ki 3-4 ezer forintot azért, hogy újra a régi legyen, mintsem örök életre kopasz maradj.

2012. nov. 3. 01:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ma festettem be. Nem festegethetem nagyon a hajam mivel várandós vagyok... :( Ezt is nehezen oldottam meg, hogy ne szívjam a szagot. Szőkítésről szó sem lehet soha többet. Egyszer már letörte az egész hajam, még egyszer nem vállalnám már ezért sem. Sehogy sem lehet az eredetiből kiszedni? :(
2012. nov. 3. 01:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy hajtincsen néztem a színt, az eladó is ezt ajánlotta. De azt nem mondta, hogy fekete lesz!! :(
2012. nov. 3. 01:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Fodrászom is van nagyon jó, csak nagyon drága és nem állok úgy anyagilag... :(
2012. nov. 3. 01:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Az óra szerint amit most nézek, tegnap festettem, nem ma. Bocsi... :)
2012. nov. 3. 01:45
 6/6 anonim ***** válasza:

A szőke ledobja de a saját hajad nem fogja. Alapból azt nem kellett volna befesteni, ha a lenövesztés a cél... persze már késő. Két módszert tudok csak ami fakóbbá teheti a festett hajszínt.

1: Korpásodás elleni sampon keverve szódabikarbónával. Ezzel többször átmosni a hajat.

2: ecetes öblítés.

2012. nov. 3. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!