Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csúnya az arcbőröd?...

Nagyon csúnya az arcbőröd? Adhatok néhány tippet.

Figyelt kérdés

- Igyál sok vizet! Gondolom sokan mondták/írták már, hát nem véletlenül.

- Ne használd a boltban található kenceficéket! Csak akkor ha tényleg használ. Na de akkor mit is használj? Mindent ami otthon a konyhában van.

arcpakolások: [link]

[link]

[link]

tonik helyett citromlé: [link]

hideg-meleg arcfürdő, gőzölés: [link]

- Lehetőleg ne használj alapozót, púdert. Fogalmam sincs, hogy milyen nehéz nélküle, de egy idő után már nem is lesz rá szükséged. Ha mégis használsz a bőrödnek megfelelőt válaszd.

- Hidratálj megfelelően! [link]

- Jegelj! Reggelente jegelheted a bőröd, főleg a szem alatt, ettől felfrissül a bőröd.

- Iktasd ki a szappant! Persze nem az életedből csak az arcodra ne használj. Nekem sokkal jobb lett azóta a bőröm, hogy nem használok.

- Radírozz, mert néha azt is kell! És miért? [link]

[link]

Hát most csak ennyi jutott az eszembe, remélem valakinek azért segítettem és ha valakinek van még valami ötlete szívesen fogadom, mert azért az én bőröm sem tökéletes.

2010. máj. 23. 16:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Hű ez nagyon király, köszi! :)

Annyit hozzátennék, hogy nekem az édességevészet is betesz a bőrömnek :S Szóval csak egészségesen!:)

2010. máj. 23. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
nagyon nagyon köszi. ki fogok próbálni sok mindent. szeretném megkérdezni, hogy ezeket te tapasztalatból mondod vagy csak kutattál a neten.?
2010. máj. 23. 17:20
 3/14 A kérdező kommentje:
tapasztalat és persze utánanéztem, hogy az én bőrtípusomnak mi az ami a legjobb és itt is nagyon sokat olvasgatok
2010. máj. 23. 17:39
 4/14 anonim válasza:
76%
hűha:) rendes tőled h leírtál ennyi mindent:) én már annyi mindent próbáltam és semmi sem vált be, de körülnézek a tanácsaid között:) köszi
2010. máj. 23. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Köszi :) Kipróbálok pár trükköt! :)
2010. máj. 23. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek jó tippek, én is használok ezek közül párat, csak én használok szappant, de bioszappant, ez nagyon jót tett a bőrömnek. Illetve még valami: Pattanásos, zsíros arcra nagyon jó a zsályatea! Egy nap 1x vagy 2x lemosod vele, pár nap után érezhető a különbség, ugyanis fertőtlenítő hatása van, gyulladáscsökkentő, és antibiotikus.

Remélem tudtam ezzel segíteni valakinek:D

2010. máj. 23. 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Radírozás kristálycukorral és citromlével

van hozzá videó is.

2010. máj. 24. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
És hogy ezt a kérdést be se lehte jelenteni, hogy reklámoz... Hááát...
2010. máj. 25. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én minden este átmosom citrommal az arcom és hetente 1szer leradírozom cukorral:D Nekem sokat segített:)
2010. máj. 25. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Köszike a tippet (:
2010. máj. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!