Nagyon csúnya az arcbőröd? Adhatok néhány tippet.
- Igyál sok vizet! Gondolom sokan mondták/írták már, hát nem véletlenül.
- Ne használd a boltban található kenceficéket! Csak akkor ha tényleg használ. Na de akkor mit is használj? Mindent ami otthon a konyhában van.
arcpakolások: [link]
tonik helyett citromlé: [link]
hideg-meleg arcfürdő, gőzölés: [link]
- Lehetőleg ne használj alapozót, púdert. Fogalmam sincs, hogy milyen nehéz nélküle, de egy idő után már nem is lesz rá szükséged. Ha mégis használsz a bőrödnek megfelelőt válaszd.
- Hidratálj megfelelően! [link]
- Jegelj! Reggelente jegelheted a bőröd, főleg a szem alatt, ettől felfrissül a bőröd.
- Iktasd ki a szappant! Persze nem az életedből csak az arcodra ne használj. Nekem sokkal jobb lett azóta a bőröm, hogy nem használok.
- Radírozz, mert néha azt is kell! És miért? [link]
Hát most csak ennyi jutott az eszembe, remélem valakinek azért segítettem és ha valakinek van még valami ötlete szívesen fogadom, mert azért az én bőröm sem tökéletes.
Hű ez nagyon király, köszi! :)
Annyit hozzátennék, hogy nekem az édességevészet is betesz a bőrömnek :S Szóval csak egészségesen!:)
Ezek jó tippek, én is használok ezek közül párat, csak én használok szappant, de bioszappant, ez nagyon jót tett a bőrömnek. Illetve még valami: Pattanásos, zsíros arcra nagyon jó a zsályatea! Egy nap 1x vagy 2x lemosod vele, pár nap után érezhető a különbség, ugyanis fertőtlenítő hatása van, gyulladáscsökkentő, és antibiotikus.
Remélem tudtam ezzel segíteni valakinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!