És te hogy viseled? Az arcbőröd, ha nem tökéletes?
Na figyelj ide!!!!
A te önbecsüléseddel igencsak komoly problémák vannak!!!
Te is írtad, hogy jó az alakod, sok jót mondtak rólad a fiúk, de ami a legfontosabb, hogy szeretik a természetedet. Ez a legfontosabb!!!
ÉS hidd el, egy pasi nem fog otthagyni téged, csak azért, mert mitteszeres az arcod (ha pedig otthagy, akkor egy bunkesz emberke, aki nem érdemel meg téged)
és nyugi fogsz magadnak találni egy jóképű pasit, aki elfogad téged a mitteszereiddel együtt. elvégre a kövér, pattanásos, csúnya nők is megházasodnak ;)
A kozmetikus sem? :O
Amúgy én is teljesen ilyen vagyok csak nekem más a problémám, szóval hülyén jönne ki, ha mondanám hogy nem kell ennyire eltúlozni és legyen önbizalmad, mert nekem is hiába mondják.. :( De amúgy ez más külső szemmel, mint saját magadról véleményt alkotni vagy saját magadat bírálni, hidd el csak Te látod ennyire szörnyűnek, és ha még a pasik is tapadnak Rád és a visszajelzések is jók, akkor miről beszélünk? :) Csak észre kéne venned, hogy Te látod ilyen brutálisan a helyzetet és valami biztos segít majd az arcocskádon, ne add fel :) Próbálj ki még több újat, érdeklődj stb, tudom, próbáltál már mindent azt hiszed nincs más, de kutass kutass.. :)
Hát figyelj, ugyanilyen vagyok, tele pattanásokkal, tág pórusok, zsíros fénylő bőr, ráadásul még szeplős is vagyok. Szóval én is panaszkodhatnék naphosszat de nem teszem, mert semmi értelme. Elmegyek egy buliba és minden pasi megbámul, nem azért mert ronda vagyok. Ők szépnek tartanak valamiért... sok "rajongóm" van, én sem értem, de ez önbizalmat ad.
Próbáld meg látni a szépet magadon, és nézz körül hogy mennyi nálad rondább ember van a világon akik boldogan élnek.
De jó annak akinek ilyen problémái vannak nekünk viszik a házunkat, az autót és nincs pénz kajára...
Az én arcom is mitesszeres amióta csak élek és újabban pattanásos is, de nem érdekel.
Kérdező, fordulj pszichológushoz, komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!