Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » És te hogy viseled? Az arcbőrö...

És te hogy viseled? Az arcbőröd, ha nem tökéletes?

Figyelt kérdés
Nincsennek gátlásaid a mitesszereid, tág porúsaid, pattanásaid miatt? nem vagy emiatt lelkibeteg, mert én igen! csak mitesszereim vannak és tág pórusaim, lehajtott fejjel járok (nekem genetikusan ilyen, kozmetikus bőrgyógyász homeopátia minden volt...) és képtelen vagyok így élni, értéktelennek, kevesebbnek érzem magam. szerintem egyszer még megölöm magam emiatt. a sminket ne irjátok! eltömi, lekerül. te hogy viseled?
2010. máj. 2. 20:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
sok pasi rajong értem, de én egyiket sem veszem komolyan, és hazugnak érzem őket, mert az arcbőröm nem szép, akármit csinálok vele, és majd úgyis látnak vagy találnak egy szebbarcút. teljesen utálom 21 vagyok amúgy. annyira nincs önbecsülésem emiatt, pedig annyira szeretik a személyiségem, de ez engem megakaszt. úgy érzem bizonyos dolgok nem járnak nekem a bőröm állapota miatt, hogy én nem érezhetem jól magam. nem tehetek ezt azt. nagyon szomorú vagyok. az alakom jó, nem is kapok beszólásokat, de néha még az utcára sem merek kimenni. miért én? másnak miért lehet szép bőre?
2010. máj. 2. 20:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
senkinek nem tökéletes az arcbőre, mégis él teljes értékű életet. nem azért szeretsz másokat, hogy nincs egy darab pattanás, mitesszer se a fején.
2010. máj. 2. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is csúnya bőröm van, ráadásul értem még a pasik sem rajonganak, mégsem vagyok ennyire kétségbeesve..szerintem eltúlzod a dolgot.Ha pozitív visszajelzéseket kapsz főleg, akkor sz*rd le, nem érdemes ezzel foglalkoznod.Van alapozó, meg púder, ez sokat segít (meg nekem azért a fogamzásgátló is javított rajta valamit), meg van a Vichytől a Dermablend alapozó, amit direkt nagyon durva bőrhibákra fejlesztettek ki, teljesen elfed minden csúnyaságot..ha ennyire zavar, akkor próbáld ki szerintem, de inkább barátkozz meg a bőröddel, hosszútávon jobban jársz vele. (Egyébként ez magunknak sokkal feltűnőbb dolog, más észre sem veszi néha.)
2010. máj. 2. 20:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj ide!!!!

A te önbecsüléseddel igencsak komoly problémák vannak!!!

Te is írtad, hogy jó az alakod, sok jót mondtak rólad a fiúk, de ami a legfontosabb, hogy szeretik a természetedet. Ez a legfontosabb!!!

ÉS hidd el, egy pasi nem fog otthagyni téged, csak azért, mert mitteszeres az arcod (ha pedig otthagy, akkor egy bunkesz emberke, aki nem érdemel meg téged)

és nyugi fogsz magadnak találni egy jóképű pasit, aki elfogad téged a mitteszereiddel együtt. elvégre a kövér, pattanásos, csúnya nők is megházasodnak ;)

2010. máj. 2. 20:49
 5/18 A kérdező kommentje:
ma láttam egy sorstárs lányt az utcán szemüveges, fonotthajú volt pattanásokkal az állán és kockasarkú cipőben és egy olyan jóképű pasi fogta a kezét, hogy azt hittem eldobom az agyam. sokkolt!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 2. 20:54
 6/18 anonim ***** válasza:

A kozmetikus sem? :O

Amúgy én is teljesen ilyen vagyok csak nekem más a problémám, szóval hülyén jönne ki, ha mondanám hogy nem kell ennyire eltúlozni és legyen önbizalmad, mert nekem is hiába mondják.. :( De amúgy ez más külső szemmel, mint saját magadról véleményt alkotni vagy saját magadat bírálni, hidd el csak Te látod ennyire szörnyűnek, és ha még a pasik is tapadnak Rád és a visszajelzések is jók, akkor miről beszélünk? :) Csak észre kéne venned, hogy Te látod ilyen brutálisan a helyzetet és valami biztos segít majd az arcocskádon, ne add fel :) Próbálj ki még több újat, érdeklődj stb, tudom, próbáltál már mindent azt hiszed nincs más, de kutass kutass.. :)

2010. máj. 2. 20:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ugyanilyen vagyok, tele pattanásokkal, tág pórusok, zsíros fénylő bőr, ráadásul még szeplős is vagyok. Szóval én is panaszkodhatnék naphosszat de nem teszem, mert semmi értelme. Elmegyek egy buliba és minden pasi megbámul, nem azért mert ronda vagyok. Ők szépnek tartanak valamiért... sok "rajongóm" van, én sem értem, de ez önbizalmat ad.

Próbáld meg látni a szépet magadon, és nézz körül hogy mennyi nálad rondább ember van a világon akik boldogan élnek.

2010. máj. 2. 21:24
 8/18 anonim ***** válasza:
13 éves koromig kb én is így voltam ezzel... Teli volt az arcom pattanásokkal, mitesszerekkel és nagyon utáltam, ahogy kinéztem, legszívesebben elbújtam volna a világ végére, inkább nem mentem ki az utcára... Kipróbáltam mindenféle drogériában kapható pattanásokra való krémet, tonikot stb, de csak pénzkidobás volt, semelyik sem segített... Utána anyukám elvitt egy bőrgyógyászhoz, aki felírt egy krémet, amivel 2-3 hónapos kezelés után jelentősen kevesebb pattanásom lett. Egy kicsit megnőtt az önbizalmam, 14 éves koromban új hajat "mertem" vágatni magamnak stb. Most 16 éves leszek, tavaly decembertől minden hónapban kozmetikushoz járok. Nincsenek pattanásaim, csak mitesszereim, de az sem sok. Hogy még tisztább és szebb legyen a bőröm természetes kozmetikumot használok (pl.: Ilcsi, Lush), mert eddig minden "mű" dolog csak rontott a helyzeten. (Nagyon érzékeny, fehér bőröm van...) Az egyetlen olyan krém, amit használok és "mű", az Vichy, de tényleg nagyon jó. Ezek a termékek drágábbak, de szerintem megéri a szépségért ennyi pénzt kiadni... Nem heges az arcom, szóval elég egy leheletnyi púder rá nappalra, és egyenletes lesz a bőrszínem, a mitesszereim nem látszódnak és matt marad a bőröm. Egyáltalán nem lesz tőle zsírosabb vagy pattanásosabb az arcom, úgyhogy nem értem miért nem mersz egy kicsit alapozni, ma már elég jó alapozókat, púdereket lehet kapni. Most már igenis ki merek ,menni az utcára, van önbizalmam és nem egyszer dicsérik meg, hogy szép az arcbőröm, még sincs rajta egy vakolat alapozó... Hozzátenném nekem is genetikai a dolog, anyukámnak is ilyen zsírosabb, pattanásos bőre volt ilyen korában.
2010. máj. 2. 21:28
 9/18 anonim ***** válasza:

De jó annak akinek ilyen problémái vannak nekünk viszik a házunkat, az autót és nincs pénz kajára...

Az én arcom is mitesszeres amióta csak élek és újabban pattanásos is, de nem érdekel.

Kérdező, fordulj pszichológushoz, komolyan mondom.

2010. máj. 3. 00:42
 10/18 anonim ***** válasza:
38%
nos utolsó a te problémádon könnyebb segíteni mint a rossz arcbőrön. dolgozz többet lesz pénzed.
2010. máj. 3. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!