És te hogy viseled? Az arcbőröd, ha nem tökéletes?
Én már csak nevetek rajt XD. 20 éves vok én is, 10 éve folyamatosan pattanásos. Az egész kozmetikai pultot végigpróbáltam, mindenféle vényköteles és bőrgyógyász által felírt bogyót és kenceficét, svédcseppet és fogkrémet, homeopátiát, vichyt, la roche-t. Semmi nem vitte e véglegesen, csupa heg már az arcom 10 év rügyezés után. (Most próbálok ki egy új f.gátló tablettát lehet, h az leviszi, de ki tudja) Egy módszer van, veszel egy csúcsminőségű alapozót, és nem mész emberek közé nélküle.
Amúgy a lélektani dolgok kezelésére jó módszer, ha nem azzal töltöd a napod, h állandóan a tükörben nézegeted magad és keseregsz meg lehajtod a fejed. Csinálj úgy, mintha ott se lennének és fel sem tűnik senkinek. :)
attól, mert nem tökéletes a bőröd, még igenis nagyon értékes vagy:)
a sztároknak is ha megnézed nagyon nem szép a bőrük, mármint nem mindegyiknek, de vannak azért bőven, mégis sikeresek, és sokan szeretnének rájuk hasonlítani, és pedig a párjuk látja őket smink nélkül is...:)
és most mondok vmit...tudod hányan szeretnék a te bőrödet, akiknek heges, sebes, beteg? nagyon sokan...ezeken még nehezebb segíteni...örülj annak, hogy nincs komoly bajod...:)
tudom, hogy könnyű ezeket írnom, és neked sem lehet könnyű...megértelek...de ha te is látod, hogy mennyi kevésbé szép bőrű nőnek, milyen szuper barátjuk van, akkor te se add fel:)
mélyhámlasztással próbálkoztál már? érdemes lenne rákérdezned egy szakembernél, persze olyannál, aki már sok ilyet csinált, mert aki nem jártas benne, elronthatja...:)
a heges, foltos bőrt is újraregenerálja:)
kicsit állítólag fáj, de van, aki jó véleménnyel van róla, persze keress rá, mert allergiásoknak nem ajánlott, szóval ezt mindenképpen nézd meg, nehogy baj legyen:)
de ami nagyon fontos, hogy egy nagyon értékes ember vagy, és ne a bőrödet nézegesd, hanem mondogasd magadnak, hogy szép vagy, és nem fogsz emiatt bezárkózni, hanem szépnek látod magad:)
szép vagy és kész:)
remélem segítettem:)
ááá énis bortovises vagyok...proballok venni mindenféle hulyeséégeket...néha segitenek nééha nem...de kisminkelem magam akkor jobb...mostansga meg mar csak joo kremmel bekenem nappalra az arcom...
mondjuk én olyan vagyok hogy ha tehetem akarki bortoviséét kinyomom..imáádom..szal magamon se viselem el...
kinyomom amit tudom..
één kezdem elfogadni magam íígy...
ez ugynaaz mint hogy kovéérnek éérzed magad sztem
a szalicilsavat próbáld ki:) nem kerül sokba, mégis nagyon jó:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!