Lányok! Hány kg-ok vagytok 172-173 cm-esen? Hogy adhatok le egy picit magamról?
Mostanság kicsit elkezdtem hízni, 63 kg vagyok, de szeretnék leadni egy picit, de nem fogyókúrával, mert még csak 14 vagyok. Mit javasoltok? Sajnos nem is sportolok, nem nagyon van lehetőségem rá :S Írjatok légyszi!
14/L
hú én meg 68 vagyok :D pedig pont most fogytam :D
Ne egyél esténként, az megteszi a hatását. Vagy ha ez nem jön be, kisérletezd ki azt a diétát, ami a leghatásosabb Neked. Nem nagyon tudom az étkezési szokásaidat, így nem tudok sokat segíteni...
18/L
ja most olvasom el rendesen... hogy az istenbe akarsz lefogyni ha nem fogyókúrával és nem is sporttal???
hát max a csala zsuzsa teát tudom ajánlani, hátha beválik...
probáld meg azt hogy 1 nap 3-4szor eszel de mindig keveset,pék árut felejsd el, helyette gyümit egyél ill. 18:00 ne egyél max 1 alma,1héten 1 csoki v. süti belefér
igy 1hét alatt garantált -2-3kilo
én172cm, és 51kg, 15éves. De nem fogyókúráztam soha, nem tudok tanácsot adni. de én szeretnék magamra pár kilót, de nemsikerül..
Hajrá. ^^
elvileg pont ideális a súlyod mert úgy kell kiszámolni hogy testmagasságból 110 és akkor neked az pont 62-63kg..
én 172 cm vagyok és 55 kg de hízni szeretnék valamennyit...
lehet csak azért érzed,hogy sok a súlyod mert nem sportoltál...esténként otthon is tudsz kicsit fellésezni! :)
hajrá! 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!