Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hány kg-ok vagytok...

Lányok! Hány kg-ok vagytok 172-173 cm-esen? Hogy adhatok le egy picit magamról?

Figyelt kérdés

Mostanság kicsit elkezdtem hízni, 63 kg vagyok, de szeretnék leadni egy picit, de nem fogyókúrával, mert még csak 14 vagyok. Mit javasoltok? Sajnos nem is sportolok, nem nagyon van lehetőségem rá :S Írjatok légyszi!

14/L

2009. nov. 21. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
bocsi fellésezni = felülésezni
2009. nov. 22. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
KI kell tapasztalnod, hogy téged milyen kaják hízlalnak. Mert nekem pl. hiába mondják az okos fogyókúrákban, hogy ne egyél pékárut, édességet, mert én ezekből bármennyit ehetek, egy dekát sem hízok tőlük. Viszont azoktól a főtt kajáktól amikben hús van, na azoktól szépen felszaladnak rám is a kilók. Pedig utálom a disznóhúst meg a zsíros húsokat, kolbászokat. Szóval erre kéne rájönni és az olyan típusú kajákat minimálisra csökkenteni.
2009. nov. 22. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:
én 53kg vagyok és 172cm.
2009. nov. 27. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tudsz fuss és mellette otthon tornázz, hogy izmosodj, és közben pedig nponta nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget egyél, reggelire hallottam h angyon jó a fogyózóknak h ha ilyen vékony szelet kenyeret(az a kocka:P) pirít meg piritóskenyérsütőben és olivaolajjal bekened!Reggelire kb 4db ilyen(a 4 az nem sok, mert azoka kenyerek tényleg olyan kis vékonyak, én 4et 5 perc alatt megeszek:Pbár én nem fogyózokd e imádom:D) és mellette egyél meg egy banánt vagy almát.Igyál szénsavmentes ásványvizet, tízóraira egyél gyümölcsöt vagy salátát, ebédre szerintem nyugodtan edd meg ami otthon van,c sak ne egyél nagyon sokat az a lényeg.Uzsonnáz 3-4 óra körül szintén salátát vagy gyümölcsöt, vagy vmi kekszet és fél 6kor vacsizz!Ez is lehet sokminden, joghurt stb..Mellette tornázz rendszeresen és mint már mondtam fuss is ha tudsz:)

A torna és a futás meghozza gyüümölcsét már 1 hónap után is, szebb lesz az alakod, izmosabb leszel(nyugi, nem mint egy birkózó)és az izmosabb etst miatt lehet h felszalad pár+ kiló, de az miatt ne aggódj, az nem z7sír amitől megkéne szabadulj:)

2009. nov. 27. 18:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2009. nov. 27. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
én 173/52 kiló vagyok....de ne akarj ennyi lenni nem szép látvány.Én mindent megadnék ha egy picit fel tudnék szedni.
2009. nov. 27. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:
én a épp a másik véglet vagyok 14éves és 45kg. de am. az télleg beválik hogy ha nem vacsorázol már sok embertől hallottam. és nincs lehetőséged sportra?? sztem simán eltudnál menni futni 17-18óra fele:O
2010. máj. 22. 17:08
 18/18 anonim válasza:
En 48-49 kg vagyok:) es igen,172 cm es 14 eves lany! Helyes taplalkozas, esti torna, 1-2ora vagy futas hetkoznaponkent, hetvegen ugyan ez,csak reggel is!:) JA ES NINCS FEHER KENYER SE TEJ MINDEN NAP, legalabbis en igy dietaztam. es ne egyel sok edesseget, max 1-2 * egy honapban se pizzat, hambit semmi ilyen szart..:) nekem bevalt;)
2013. dec. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!