Ismeretlenül, kép alapján melyikre voksoltok (hajszín)? 20/L
Jelenleg szőkére van melírozva a hajam. Alapvetően nagyon vékonyszálú,kevés,könnyen töredező hajam van -ebből kifolyólag is- a szőkítés hatásai egyre szembetűnőbbek... Régen 100°% növényi alapú ,,hajfestékkel" (Khadi) sötétre színeztem a hajamat. Sosem volt olyan dús és hosszú mint akkor... Nagyon hiányzik. Éppen ezért is elkapott megint a ,,gyagya" és újra sötétbarnára váltanék. Azóta rengeteget változott az arcom,külsőm,de ha akkor jól állt,remélhetőleg most csak méginkább előnyös lenne.Azért bennem van rendesen a félsz,nehogy sírás legyen a vége,több mint két évig tartott lenöveszteni a sötétet (növényi hajfesték ugyanis csak ollóval tűnik el) ,hogy szőke lehessek,kb 1 éve viselem a szőke tincseket. Tetszik,tetszik,de a hajam bánja a dolgot... :( Így viszont sosem lesz hosszú,dús...
Nagy dilemmában vagyok,ha a sötét mellett döntök az eléggé végleges dolog,mint már említettem is a Khadi csak idővel&ollóval tűnik el.
Ismeretlenül, képek alapján melyikre ,,szavaznátok"?
Linkek:
SZŐKE
Illetve ősrégi képeken( rengeteget változott az arcom 15 éves korom óta,vedd figyelembe) SÖTÉTBARNA/FEKETE:
Köszönöm előre is!
Nagyon nem bántam meg,hogy ismét természetesre váltottam, már most csoda történt a hajammal (persze ahhoz képest amilyen állapotban volt,nyilván még mindig nem egy csuda egészséges hajkorona). Egy tonnányi szilikonos hajápoló szer sem tudta így életre kelteni a hajamat.
Nagyon aggódtam a szőkítés után hogyan fog reagálni a hajam a henna-indigo-cassia keverékre. Szerencsére jól! :) Minden pontosan úgy történt ahogyan azt elképzeltem. Festés előtt váltottam tiszta, minden mentes samponra,hajolajra. Többet kellett volna várnom, mint 2-3 hét, míg letisztul a sok szilikon a hajszálakról de nem bírtam magammal,szerencsére nem lett baj.
Mindkét alkalommal kb 20 percet volt rajtam a festék (Khadi középszőke és Khadi cassia/senna fele-fele arányban,ötven fokos vizben kikeverve,pár csepp illó-és Khadi hajolajjal). A színe tökéletes lett,a lenövés nem lett sötétebb mint amilyen volt,a szőkített rész viszont sötétebb szőke színt kapott mint amilyen volt, vöröses árnyalat nélkül. A minőségbeli változás sokkal szembetűnőbb volt az első festést követöen,mint a szín... :) Három napon belül meg is ismételtem a műveletet,még sötétebb szőkét akartam. Szép aranyszőke lettem,a család nem győzi dicsérni a színét,pedig nem henna pártiak. :)
Ja és persze mindenekelőtt fodrásznál is jártam,levágattam a végéből amennyit csak lehetett.
Egy darabig nem sötétítek rajta,de a jövőben nagyon sok árnyalatot ki szeretnék majd próbálni magamon. Vöröseset,kevésbé vöröseset,ill. a barna különböző árnyalatait. Sokat fogok kísérletezni a színekkel,arányokkal.
Telefonról írok,a következő hozzászólásban mellékelek előtte-utána fotókat. :)
Ui.: azért részletezem ennyire,hátha valaki szintén Khadival kísérletezik és érdekli a menete. :)
Visszatértem,megint... :D
Magam is meglepődtem rajta, de jól áll nekem a vöröses beütés. :O Vérszemet kaptam és rámentem a hajamra 100% hennával, mondván ha nem tetszik,megy rá az indigó,hogy barna legyen. Megláttam,maradt a vörös!
A képeket mellékelem:
[link] Itt kicsit csalóka a kép,ennyire azért nem tűzpiros beütésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!