Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismeretlenül, kép alapján...

Ismeretlenül, kép alapján melyikre voksoltok (hajszín)? 20/L

Figyelt kérdés

Jelenleg szőkére van melírozva a hajam. Alapvetően nagyon vékonyszálú,kevés,könnyen töredező hajam van -ebből kifolyólag is- a szőkítés hatásai egyre szembetűnőbbek... Régen 100°% növényi alapú ,,hajfestékkel" (Khadi) sötétre színeztem a hajamat. Sosem volt olyan dús és hosszú mint akkor... Nagyon hiányzik. Éppen ezért is elkapott megint a ,,gyagya" és újra sötétbarnára váltanék. Azóta rengeteget változott az arcom,külsőm,de ha akkor jól állt,remélhetőleg most csak méginkább előnyös lenne.Azért bennem van rendesen a félsz,nehogy sírás legyen a vége,több mint két évig tartott lenöveszteni a sötétet (növényi hajfesték ugyanis csak ollóval tűnik el) ,hogy szőke lehessek,kb 1 éve viselem a szőke tincseket. Tetszik,tetszik,de a hajam bánja a dolgot... :( Így viszont sosem lesz hosszú,dús...

Nagy dilemmában vagyok,ha a sötét mellett döntök az eléggé végleges dolog,mint már említettem is a Khadi csak idővel&ollóval tűnik el.

Ismeretlenül, képek alapján melyikre ,,szavaznátok"?

Linkek:

SZŐKE

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Illetve ősrégi képeken( rengeteget változott az arcom 15 éves korom óta,vedd figyelembe) SÖTÉTBARNA/FEKETE:

[link]

[link]

[link]

Köszönöm előre is!

2017. aug. 3. 14:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Akit érdekel itt van a 100%-ban saját hajszínem,ami egébként napfényben inkább tűnt sötétszőkéne,főleg ha kiszívta a nap, igaz, a képen teljesen barnának hat,de eddig az összes fodrász sötétszőkét mondott rá :

[link]

(azért itt + 10 kilóval nehezebb voltam,azóta leadtam egy tízest,aztán visszaszedtem pár kilót izomban )

Egy másik kép,sajnos itt is inkább középbarnának tűnik képről:

[link]

Itt még látszik az alján a fekete,amit lenövesztettem.

2017. aug. 3. 21:00
 12/26 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibák miatt.
2017. aug. 3. 21:00
 13/26 A kérdező kommentje:
Az a nehéz ebben,hogy minden képen teljesen máshogy nézek ki... :D Elcs*ett egy fényképarcom van.
2017. aug. 3. 21:08
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Ezen az utolsó képen is szép vagy, bár a szőke még mindig jobban tetszik, de hát ha technikai okokból nem oldható meg, akkor másik hajjal se leszel csúnya :D De tényleg baromi szép vagy és olyan cuki a mosolyod is, mindegy milyen színű is lesz a hajad, szép maradsz. Majd kapunk képet, hogy milyen lett?
2017. aug. 4. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:

Ezen vagy a legszebb, szerintem baromi jól nézel ki szőke hajjal.

[link]

2017. aug. 4. 12:15
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Szia! :) Szerintem a sotetebb haj jobban all neked, a szoke hajjal nekem idosebbnek nezel ki, foleg az utolso szoke haju kepeken. De ezt igy keprol nem lehet megitelni igazabol, ezt eloben Te latod mi all jol neked, illetve az is nagyon fontos, hogy Te mivel erzed jol magad. Ha a szokenel maradsz, szerintem akkor ne a nagyon vilagosat valaszd, mert mint irtad is, hogy banja a dolgot a hajad, ez is fontos hogy a hajad egeszseges legyen es ne menjen tonkre, a masik meg az, hogy a nagyon vilagos szerintem nem megy annyira az arcodhoz es a borod szinehez. Nekem a vilagos szoke haju kepeken a hajszin elut az arcodtol, szerintem annyira nem all jol. De a tul sotet hajszin sem allna jol. Valahol a ketto kozott lenne jo, ami passzol a borod szinehez :) L18 :)
2017. aug. 4. 14:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Tudsz meg tobb kepet mutatni sotetebb hajjal?
2017. aug. 4. 15:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az eredeti hajszíned is nagyon szép
2017. aug. 6. 11:49
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ha nem feledkezek meg róla,rakok majd fel képet az első próbálkozásokból. Reményeim szerint egyenlőre csak egy árnyalattal lesz sötétebb a hajam... Mivel szőkítve van és gyógynövényes keverékkel fogok rámenni,nem tudni előre milyen lesz a végeredmény. Egyenlőre nem akarok hatalmas változást. Színtelen Cassia/senna-t fogok összekeverni Középszőkével.

Két opciótól tartok: a Középszőke esetében félő,hogy a benne lévő henna miatt túl vöröses lesz a végeredmény

Az egyébként színtelen Cassia/Senna pedig vegyizett szőke hajon hajlamos egy ideig zöldes árnyalatot adni a hajnak...

Ezért gondoltam,összekutyulom a kettőt... Meglátjuk mi lesz belőle... :D

2017. aug. 7. 16:45
 20/26 A kérdező kommentje:

Kérésre még egy régi kép,sötét hajjal:

[link]

Itt már jobban is hasonlítok a mostani önmagamhoz. Ezen a képen pl nagyon tetszik a sötét szín magamon. Kár hogy a fekete ruha miatt elveszik,itt szép hosszú,dús hajam is volt. :(

2017. aug. 8. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!