Ismeretlenül, kép alapján melyikre voksoltok (hajszín)? 20/L
Jelenleg szőkére van melírozva a hajam. Alapvetően nagyon vékonyszálú,kevés,könnyen töredező hajam van -ebből kifolyólag is- a szőkítés hatásai egyre szembetűnőbbek... Régen 100°% növényi alapú ,,hajfestékkel" (Khadi) sötétre színeztem a hajamat. Sosem volt olyan dús és hosszú mint akkor... Nagyon hiányzik. Éppen ezért is elkapott megint a ,,gyagya" és újra sötétbarnára váltanék. Azóta rengeteget változott az arcom,külsőm,de ha akkor jól állt,remélhetőleg most csak méginkább előnyös lenne.Azért bennem van rendesen a félsz,nehogy sírás legyen a vége,több mint két évig tartott lenöveszteni a sötétet (növényi hajfesték ugyanis csak ollóval tűnik el) ,hogy szőke lehessek,kb 1 éve viselem a szőke tincseket. Tetszik,tetszik,de a hajam bánja a dolgot... :( Így viszont sosem lesz hosszú,dús...
Nagy dilemmában vagyok,ha a sötét mellett döntök az eléggé végleges dolog,mint már említettem is a Khadi csak idővel&ollóval tűnik el.
Ismeretlenül, képek alapján melyikre ,,szavaznátok"?
Linkek:
SZŐKE
Illetve ősrégi képeken( rengeteget változott az arcom 15 éves korom óta,vedd figyelembe) SÖTÉTBARNA/FEKETE:
Köszönöm előre is!
Akit érdekel itt van a 100%-ban saját hajszínem,ami egébként napfényben inkább tűnt sötétszőkéne,főleg ha kiszívta a nap, igaz, a képen teljesen barnának hat,de eddig az összes fodrász sötétszőkét mondott rá :
(azért itt + 10 kilóval nehezebb voltam,azóta leadtam egy tízest,aztán visszaszedtem pár kilót izomban )
Egy másik kép,sajnos itt is inkább középbarnának tűnik képről:
Itt még látszik az alján a fekete,amit lenövesztettem.
Köszönöm!
Ha nem feledkezek meg róla,rakok majd fel képet az első próbálkozásokból. Reményeim szerint egyenlőre csak egy árnyalattal lesz sötétebb a hajam... Mivel szőkítve van és gyógynövényes keverékkel fogok rámenni,nem tudni előre milyen lesz a végeredmény. Egyenlőre nem akarok hatalmas változást. Színtelen Cassia/senna-t fogok összekeverni Középszőkével.
Két opciótól tartok: a Középszőke esetében félő,hogy a benne lévő henna miatt túl vöröses lesz a végeredmény
Az egyébként színtelen Cassia/Senna pedig vegyizett szőke hajon hajlamos egy ideig zöldes árnyalatot adni a hajnak...
Ezért gondoltam,összekutyulom a kettőt... Meglátjuk mi lesz belőle... :D
Kérésre még egy régi kép,sötét hajjal:
Itt már jobban is hasonlítok a mostani önmagamhoz. Ezen a képen pl nagyon tetszik a sötét szín magamon. Kár hogy a fekete ruha miatt elveszik,itt szép hosszú,dús hajam is volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!