Ilyen típushoz milyen hajszín állna jól?
Sziasztok!
Olyan csajok/férfiak véleményét várom,akik értenek ahhoz,hogy adot típushoz mi áll jól. Kissé visszahuzódó vagyok és félős az új dolgokban. 28 éve ugyan olyan természetes a hajszínem. Szőkésbarna. Sokszor fantáziálok,hogy kipróbálnám a szőkét,illetve a barnát is,csak félek,hogy nem állna jól valamelyik,aztán az eredeti hajam meg már nem kapom vissza.
Köldökömig ér a hajam egyébként,de sehogy se áll úgy érzem..vannak ilyen kiálló részek,amik szállnak.Nem tudom mit kezdjek azzal. A bőrőm nagyon fehér és kék a szemem. Lehet a szőke inkább sápítana?
Köszönöm a tanácsokat előre is ! :)
28/L
Lehetne peldául valami melegebb/sötétebb arnyalatú szőkét.
Vagy rosegold szőkét , bár az ugye mar egy extrémebb szín.
Ha valami olyat akarsz ami kevésbé sápaszt egy kissé vöröses-barnás színt is ki lehet próbalni ,de azt nehezebb visszafesteni a vörös miatt.
Szerintem menj el egy fodrászhoz ,mégiscsak ő ért ehhez és kérdezd meg hogy milyen hajszín állna jól neked ,mjt javasol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!