Tél típushoz milyen hajszín illik?
Biztos tél vagy? A tél típus általában nem szeplős.
Ha biztos vagy benne, akkor attól függ, milyen az eredeti hajszíned. Ha sötét, akkor a fekete, kékesfekete, padlizsán, meg az ezekhez hasonló színek. Esetleg próbálkozhatsz valami sötét, de nem narancsos vörös árnyalattal, de csak óvatosan vele!
Vöröses-szőkés tincsek sem nagyon szoktak télnél előfordulni. (Amúgy egyébként nem csak négy, hanem tizenkét típus van, tehát a négy alaptípuson belül még van 3-3)
De onnan látod a legjobban, hogy ha az erősebb, élénkebb hideg színek nagyon jól állnak akkor biztos valamilyen tél vagy.
Végül is a lényeg az, hogy ha a hideg színek állnak jobban és az olyanokban, mint pl. kivizöld, vagy narancsos sárga nem nézel ki olyan jól, sápadtabbnak, fáradtabbnak látszik a bőröd, akkor valamelyik hideg típus vagy.
Ha emellett még a fekete sem öregít, hanem az is jól áll, akkor valószínű, hogy tél.
Nekem (én is tél vagyok, sötétbarna hajjal) volt régebben kékesfekete-vörös párosítással festve a hajam, máskor tiszta feketére, aztán meg padlizsánosra, meg ribizli, vadcseresznye, szeder fantázianevű árnyalatokra. Ezek nagyon jók voltak.
Mostanság sötét vörösre festem, az is jó, de mindig sötétebb árnyalatot választok. A narancsos színeket el kell kerülni nagy ívben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!