Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tél típushoz milyen hajszín...

Tél típushoz milyen hajszín illik?

Figyelt kérdés
Fehér porcelán bőr,világos kék szemek,pár szeplő az arcon:)
2011. jan. 25. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
fekete, nekem is az van, csak zöldes szemhez. :)
2011. jan. 25. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos tél vagy? A tél típus általában nem szeplős.

Ha biztos vagy benne, akkor attól függ, milyen az eredeti hajszíned. Ha sötét, akkor a fekete, kékesfekete, padlizsán, meg az ezekhez hasonló színek. Esetleg próbálkozhatsz valami sötét, de nem narancsos vörös árnyalattal, de csak óvatosan vele!

2011. jan. 25. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Kevés szeplőm van,csak közelről lehet észre venni,és az eredeti hajszínem,picit sötét barna,néhol "vöröses,szökés"tincsekkel..
2011. jan. 25. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Vöröses-szőkés tincsek sem nagyon szoktak télnél előfordulni. (Amúgy egyébként nem csak négy, hanem tizenkét típus van, tehát a négy alaptípuson belül még van 3-3)

De onnan látod a legjobban, hogy ha az erősebb, élénkebb hideg színek nagyon jól állnak akkor biztos valamilyen tél vagy.

2011. jan. 25. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát na igen...De egyszer hirtelen ien sötétes barna lett a hajam:O én mindig hideg élénk színeket viselek,mert azok tetszenek,szoktak dicsérni..De hát..
2011. jan. 25. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Végül is a lényeg az, hogy ha a hideg színek állnak jobban és az olyanokban, mint pl. kivizöld, vagy narancsos sárga nem nézel ki olyan jól, sápadtabbnak, fáradtabbnak látszik a bőröd, akkor valamelyik hideg típus vagy.

Ha emellett még a fekete sem öregít, hanem az is jól áll, akkor valószínű, hogy tél.

Nekem (én is tél vagyok, sötétbarna hajjal) volt régebben kékesfekete-vörös párosítással festve a hajam, máskor tiszta feketére, aztán meg padlizsánosra, meg ribizli, vadcseresznye, szeder fantázianevű árnyalatokra. Ezek nagyon jók voltak.

Mostanság sötét vörösre festem, az is jó, de mindig sötétebb árnyalatot választok. A narancsos színeket el kell kerülni nagy ívben! :)

2011. jan. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!