Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire jó a kókuszolaj? Hallotta...

Mire jó a kókuszolaj? Hallottam hogy jó a hajra is. És hogy kell használni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

növeszteni szeretned a ricinusolajat ajanlom.a kokuszolajat extra szűzet kellene venned, és az a dragabb fajta, nem éri meg.

ami ezer ft os az meg főzeshez való.

2017. aug. 2. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Én DM-ben veszem a szűz kókuszolajat. Üveg tégelyes, és nem kell sok belőle egy hajmosásnál, úgyhogy szerintem megéri venni. Egy tégelyem megvan már lassan fél éve, és még mindig nem fogyott el.

Én hajmosás előtt 1 órával teszek belőle a hajamra, majd szokásos módon hajat mosok.

Kevésbé töredezik, és nem annyira száraz a hajam.

2017. aug. 2. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Dmben/Rossmannban kb 1600 a finomítatlan és rengeteg ideig elég, nekem fenékig érő a hajam és nekem is kb fél évig kitart egy tégely.
2017. aug. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!