Milyen szilikon és egyéb káros anyagoktól mentes hajpakolásokat ismertek?
A sampon és hajolaj megtalálása nem okozott gondot,balzsamokat nem szeretem és a jó pakolás felfedezése számomra problémásabb.
Eddig ez ami valamennyire meggyőzött:
A SERICAL LATTE -ról mit tudtok? Mentes vagy sem?
Ha nem találok jó pakolót akkor a kókuszolajra gondoltam. Erről is jöhetnek vélemények.
Köszi. :)
Köszi mindkettőtöknek. :)
A gyümölcsös-zöldséges dolgot hogy kell elképzelni? Mit keversz hozzá? Turmixolod a miket is? Tudnál írni példát akár privátba is?
Nekem is elég problémás volt a legjobb "mentes" hajpakolás megtalálása, és rengeteg próbálkozás után végül ez a 2 termék vált be:
A másodiknak az egyetlen nagy hibája, hogy csak nagyon kicsi (20 ml-es) kiszerelésben árulják, ezért érdemes egyszerre többet venni előle. Sajnos az ugyanilyen csomagolású, de nagyobb dobozos balzsam közel sem ilyen jó, az összetevői is teljesen mások.
A Serical Latte és társait pedig hanyagold inkább. Valóban szuper jó az illatuk, és fényes lesz a haj tőle, de semmi tápláló anyag sincs benne, ez mind csak a műanyagok hatása. Nekem iszonyatosan hullott is a hajam tőle.
A kókuszolaj pedig nagyon jó, csak arra figyelj, hogy ne az főzéshez használatos szűrt változatot, hanem a szűz olajat vedd, ebben sokkal több értékes anyag van a hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!