Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért zsírosodik ilyen hamar...

Miért zsírosodik ilyen hamar a hajam?

Figyelt kérdés

Miután kimosom, a harmadik napon már érezni lehet, hogy kicsit krzd zsírosodni, aztán a negyedik nap már zsíros is. A barátnőm, ha 2 HÉTIG nem mossa ki akkor is olyan mint ha friss lenne de nagyon durván. Ez mitől van? Genetika? Állítólag sokat piszkálom és csak ezért 3 napot bír ki (kivasalva). És sajnálom kivasalni 4 naponta :( Göndören talán többet bír, de lehet hogy csak szerintem (mert göndör a hajam)

14/L

2017. aug. 1. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem hamar!!!

Hetekig max. gyerekeknek jó a hajuk. Talán a barátnődnél még nem indultak be a hormonok.

A vasalástól meg teljesen tönkre fog menni.

2017. aug. 1. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tönkre fog menni de nagyon ápolom. Hetente hajpakolás ami fél órát rajta van, nívea sampon (hair milk), hővédő és 190°-on vasalom. De utálom ha göndör, mert tiszta oroszlános hiába habozom, meg csomóan leszólják, hogy hogy néz ki. Ja ráadásul unok már hajat mosni ilyen hamar. Próbáltam már elhúzni egy hétre mert állítólag akkor később fog zsírosodni, de nekem ez nem nagyon vált be... :/
2017. aug. 1. 11:38
 3/5 anonim válasza:
Szia! Én 13 éves vagyok, ezzel küzdöttem. Mikor látod hogy picit már zsíros, rakj rá hintőport! A hintőpor kiszívja a zsírt a hajból.
2017. aug. 1. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is három naponta mosok alapból hajat, de ha dolgozok,akkor naponta.( Konyhán dolgozok és a zsírgőz nagyon büdös és benne marad.)

Barátnődnek talán még nem indult be a faggyútermelése olyan szinten, de hidd el, nincs baj a tiéddel, ez természetes. (#1-nek igaza van, serdülőknél a hormonváltozás áll sok dolog hátterében).

A hajvasaló nem változtat azon ,hogy zsírosodik e a hajad. Amit tehetsz, hogy száraz samponnal befújod( hintőporozás nekem nem ment jól 😔) és megfelelő sampont,valamint balzsamot használsz.

Normál,vagy zsíros hajra valót válassz,hogy kicsit szárítson. Ajánlom még a Garnier fructis sampont(zöld doboz, citromos minta az elején), ami arra való,ha felül zsíros,alul szárazabb a hajad. Nagyon jó még a head&shoulders , ami mentás, mert nagyon felfrissíti a fejbőr.

Remélem tudtam kicsit segíteni!

2017. aug. 3. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ😊 nekem a száraz samponnal nincs bajom csak nagyon viszket utána a fejbőröm. De most szeretnék egy másik félét kipróbálni, a Batiste szárazsampont. Remélem az jó lesz😊
2017. aug. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!