Miért zsírosodik ilyen hamar a hajam?
Miután kimosom, a harmadik napon már érezni lehet, hogy kicsit krzd zsírosodni, aztán a negyedik nap már zsíros is. A barátnőm, ha 2 HÉTIG nem mossa ki akkor is olyan mint ha friss lenne de nagyon durván. Ez mitől van? Genetika? Állítólag sokat piszkálom és csak ezért 3 napot bír ki (kivasalva). És sajnálom kivasalni 4 naponta :( Göndören talán többet bír, de lehet hogy csak szerintem (mert göndör a hajam)
14/L
Ez egyáltalán nem hamar!!!
Hetekig max. gyerekeknek jó a hajuk. Talán a barátnődnél még nem indultak be a hormonok.
A vasalástól meg teljesen tönkre fog menni.
Szia!
Én is három naponta mosok alapból hajat, de ha dolgozok,akkor naponta.( Konyhán dolgozok és a zsírgőz nagyon büdös és benne marad.)
Barátnődnek talán még nem indult be a faggyútermelése olyan szinten, de hidd el, nincs baj a tiéddel, ez természetes. (#1-nek igaza van, serdülőknél a hormonváltozás áll sok dolog hátterében).
A hajvasaló nem változtat azon ,hogy zsírosodik e a hajad. Amit tehetsz, hogy száraz samponnal befújod( hintőporozás nekem nem ment jól 😔) és megfelelő sampont,valamint balzsamot használsz.
Normál,vagy zsíros hajra valót válassz,hogy kicsit szárítson. Ajánlom még a Garnier fructis sampont(zöld doboz, citromos minta az elején), ami arra való,ha felül zsíros,alul szárazabb a hajad. Nagyon jó még a head&shoulders , ami mentás, mert nagyon felfrissíti a fejbőr.
Remélem tudtam kicsit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!