Mitol zsirosodik ilyen hamar a hajam mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, na most arrol van itt szo, hogy hamar zsirosodik a hajam es elegge zavaro, kb harom hetig nem mostam hajat, hogy hozzaszokjon a hajam, de meg igy is hamar zsirosodik. Mi ilyenkor a teendo? 15/L2016. aug. 9. 01:42
1/6 anonim válasza:
Nekem is gyorsan zsìrosodò a hajam sajnos és sok mindent kipròbàltam màr pl:
almaecetes öblìtés ,szòdabikarbòna a samponba ès hetente 1* ezzel megmosni,hintőpor a hajtövekre mosàs utàn..
nàlam ezek hasznàlnak.
Az a lényeg ,hogy kb elég 3 naponta hajat mosni és ,ha hasznàlsz hajbalzsamot akkor csak a hajvègekre vidd fel!
Az tényleg nem hasznàl,ha hetekig nem mosol hajat...szerintem az csak ront a helyzeten..
keveset nyùlj a hajadhoz ,mert a kezed is "zsìros" ,és mindìg szàrìtsd meg hajszàrìtòval hajmosàs utàn a hajad
2/6 anonim válasza:
Ne moss sűrűn hajat és ne használj a samponon kívül egyébkozmetikumot. Amíg nem jön rendbe a hajad, addig használj száraz sampont és puha kefével "fésülködj."
3/6 anonim válasza:
Igen megerősítem az első válaszolót az almaecetes öblítés tényleg jó. Egy liter vízbe csak egy kupaknyi kell kb mert erős lesz a szaga.
4/6 anonim válasza:
Próbáltad már a koffeines sampont? Dm-be a balea 250 ml-es csak 500 ft. Én is azt használom, zuhanyzás közben rajta hagyom a habot 5-10 percig. Vagy orvossal tudsz feliratni kénes gyógysampont. Régen használtam, de meguntam, hogy állandóan íratni kell. Száraz-samponnal ki tudod tolni 1 napot. Van már világos és sötét hajra való is.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2016. aug. 9. 13:17
6/6 anonim válasza:
Olivaolaj pakolas. En se hittem el, hogy akkor ez most az en zsiros hajamon -amit 1.5 naponta kellett mosni, hogx kinezzek valahogy- mukodni fog, de hatasos volt. Szoval az egesz ugy nez ki, hogy kenj szaraz hajra es a fejborodbe is maszirozz langyos olivaolajat, tekerd be folpackkal (erre mehet meg egy torcsi is amit nem sajnalsz, mert a folia alol fel ora utan szivarogni fog egy kicsit az olaj). Aztan mosd meg jo alaposan samponnal ketszer. Johet a haj also felere a balzsam es voila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!