Póthaj vagy fodrász?
Sziasztok mostanába elég sok gond van a hajammal és ezen a 2 lehetőségen gondolkozok.
A póthaj azért lenne jó mert találtam nagyon olcsón minőségi póthajat 1500ft azthiszem. És azt bármikor fel tudom rakni, tudjátok az a csatos. Csak hát az olyan mű.
A másik lehetőség a fodrász
Találtam egy nagyon jó hajat neten a színe is és az állása is nagyon szép. Csak hát az költségesebb, 5000ft lenne a fodrász de legalább az az én hajam lenne. Csak kitudja hogy jól fog e állni és meg e tudja csinálni.
Kérlek segitsetek sulira rendbe akarom hozni a hajam és vészesen közeleg a szeptember..
Mennyi idős vagy?
Milyen most a hajad (hossz/szin)?
"minőségi póthajat 1500ft"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem vagyok póthaj ellenes, ha azt szakember csinálja, és TÉNYLEG minőségi anyagból. De az ilyen 1500 ft-os vackok nevetségesek. Így mindenképp a fodrászt ajánlom, ő szépen rendbe hozza a hajad, a póthaj ezen nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!