Lányok! Ki hány évesen volt először ugy fodrásznál hogy teljesen más frizurát vágatott?
Arra lennék kiváncsi, hogy ki hány éves korában volt először úgy fodrásznál hogy nem csak 1-2 centit hanem rövid frizurát vágatott magának.
Én 12 évesen, mell fölé vágattam.
Előre köszönöm. Légyszi azt is írjátok meg hogy most hány évesek vagytok.
17 évesen tüsire kellett vágni a hátköz€pig érő hajam, mert a tengerparti nyaraláson tönkretette a só. Azóta is röviden hordom.
28N
Én most májusban vágattam le a mindig is derékig érő, hosszú hajamat long bob stílusura.
20/L
12 voltam váll alatt kb 5 centire ért a hajam levágattuk állig érőre..most megnövesztettem és le lett vágva tépettre
14/L
10 évesen elkezdtem visszasírni a "régi szép időket", amikor 5 évesen váll fölé érő Kleopátra hajam és frufrum volt.
Így akkor,levágattam a derékig érő hajamat, amit természetesen másnapra már meg is bántam...ugyebár frufrut visszanöveszteni nem volt egyszerű mulatság...😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!