Egyedül szőkítés otthon?
Szőkítést otthon vállaljak? Fodrászom azért nem szeretné megcsinálni, mert véleménye szerint járhatnék hozzá kéthetente... Viszont én kiszeretném probálni.:DDD
Mit ajánlatok, mit vegyek? (Festettem már hajat életemben itthon!)
Szia!
Én is szemezgetek az otthoni szőkítéssel, és igazából ki is néztem egy festéket, nagyon jókat írnak róla. Wella Illumina az egyik, de van a wellának egy color touch nevű festéke is, arról és jók a vélemények.
A helyedben (meg talán majd a sajátomban..:D) én az illuminával próbálkoznék. azt hiszem csak annyi hogy megfelelő erősségű oxival kell kikeverni. De ezt neten leírják pár helyen hogyan kell pontosan.
Láttam egy csomó lányt aki 12%os oxit ken a hajára, de én 9-nél erősebbet nem mernék otthon bevállalni, pláne ha nem sötét annyira a te hajad se. Max ha nagyon világosat szeretnél, inkább szánj rá több időt mint hogy leégesd otthon.
Egyébként nekem ez a videó hozta meg a kedvem és bizalmam ehhez a festékhez: https://www.youtube.com/watch?v=_KeM2ZTba8s&t=542s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!