A barátom túl rövidre vágta a hajam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van és a barátom szokta vágni mert nagyon ügyes benne. Középen hosszabb (pár centis) oldalt meg pár milis a hajam. Tegnap levágtuk megint. Mondta, hogy picit rövidebben neki jobban tetszene és beleegyeztem, de arra nem számítottam hogy ennyire. A tetejét is lenyírta pár milisre mint az oldalát. Amikor megláttam mit csinált nem is tudtam mit mondjak majdnem elsírtam magam. Nekem nagyon nem tetszik. Beletúrnék a hajamba de nincs mibe szinte olyan pici, de közben meg látom, hogy mennyire tetszik neki így és annak meg úgy örülök. Leszidjam ? vagy legközelebb is vágjuk ilyenre ha ennyire tetszik neki ?2017. júl. 31. 17:08
21/27 anonim válasza:
Azóta engedtél neki még rövidebbet? :) amúgy ő örülne neki, ha kopaszra borotválhatna?
22/27 A kérdező kommentje:
Rövidebbet nem de mindig visszavághatja ha megnő picit.
2017. szept. 20. 08:39
23/27 anonim válasza:
Engem is tüsire gépelt a nagymamám. 13 éves vagyok.
24/27 anonim válasza:
Nekem hosszú a hajam de ha a párom szeretné én is hagynám levágni. Rábíznám milyen lesz.
25/27 anonim válasza:
23-as! Milyen megfontolosábol nyírta le a hajad a nagyanyád? Hány éves voltál akkor?
26/27 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki a kopaszt is.
Ha engem akarna a párom kopaszra nyírni, én hagynám neki simán, és nem azért hogy neki tetszen hanem mert legbelül én is nagyon vágyom erre
27/27 anonim válasza:
utolsó! Most milyen hosszú a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!