A barátom túl rövidre vágta a hajam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van és a barátom szokta vágni mert nagyon ügyes benne. Középen hosszabb (pár centis) oldalt meg pár milis a hajam. Tegnap levágtuk megint. Mondta, hogy picit rövidebben neki jobban tetszene és beleegyeztem, de arra nem számítottam hogy ennyire. A tetejét is lenyírta pár milisre mint az oldalát. Amikor megláttam mit csinált nem is tudtam mit mondjak majdnem elsírtam magam. Nekem nagyon nem tetszik. Beletúrnék a hajamba de nincs mibe szinte olyan pici, de közben meg látom, hogy mennyire tetszik neki így és annak meg úgy örülök. Leszidjam ? vagy legközelebb is vágjuk ilyenre ha ennyire tetszik neki ?2017. júl. 31. 17:08
11/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy abba belemennék. Ezt még el tudom fogadni, de így is hiányzik már a hosszabb. Teljesen kopaszon furcsa lenne nekem.
2017. aug. 29. 00:43
12/27 anonim válasza:
Szerencsés a pasid. Én nem tudom rávenni a feleségem egy tüsi hajra sajnos.
13/27 anonim válasza:
Mennyire kopaszkás most a hajad?
14/27 A kérdező kommentje:
Mi sem beszéltük meg, hogy ennyire tüsi legyen. Most felül 1 centis oldalt pedig 2-3 milis. Kezdem megszeretni, lehet magamtól is visszavágatnám.
2017. aug. 31. 01:36
15/27 anonim válasza:
Ha tökkopaszra nem is, de azt kipróbálhatnád, hogy egyformán 2-3 millisre az egészet, az is nagyon jól néz ki :)
16/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy majd megengedem neki, de azért kicsit furcsán érzem még mindig így magam
2017. szept. 3. 17:04
17/27 anonim válasza:
Jó lesz, és ezek szerint a barátod is örülne neki :)
18/27 anonim válasza:
Kérd meg, hogy ne nyírja kopaszra, de csináljon olyat, ami tetszik neki és kiderül majd, mennyi hajat hagy. ☺
19/27 anonim válasza:
Kemény domináns lehet a srác,hogy így elintézett! Nem nézted tükörben? Jó kopasz lettél!
20/27 A kérdező kommentje:
Nem néztem úgy izgalmasabb volt milyen lesz
2017. szept. 19. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!