Nőtársaim, akik szeretik a póthajat-miééért?
Személy szerint szánalmasnak találom és szerintem egy féefinek sincs annál kiábrándítóbb, amikor kiderül, hogy a szép, dús haj, amit simogat, fake.
Annyira gáz, amikor látszik is a csat, vagy a ragasztás, marpedig gyakran találkozom ilyennel az utcán.
Mire jó a póthaj? Szerintem egyáltalán semmi értelme.
Nem bántani szeretnék senkit, csak megérteni :)
Basszus, nem mindegy neked? Foglalkozz a saját dolgoddal! Itt is csak te vagy a szánalmas és gáz, nem a póthaj vagy azok az emberek, akik azt viselnek.
Üdv,
egy teljesen természetes lány.
Nem gondolsz arra, hogy valakinek nagyon nehezen nő? Esetleg betegség miatt kihullott és nem szeretne nyak középig érő hajjal járkálni?
Nem vagyok póthaj párti én se, de miért ítélkezel így mindenki felett?
hát most olyan stílusban válaszoltak, ahogy te feltetted a kérdést. :D
sok természetes póthaj van, ami igazi haj.
az illesztés valóban sokszor nem esztétikus, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben, hogy ilyet látok. :D
sok frizurához pl szokás póthajat betenni, mert kb nincs ember a földön, akinek annyi haja van, hogy meg lehessen csinálni belőle.
van akinek tényleg kevés haja van.
van akinek borzalmas a haja, törik stb.
van aki csak gyorsan szeretnéha hosszabb lenne, esetleg csak alkalmakkor.
k sok oka lehet. szerintem még az is hülyeség, hogy jaaj csak annak legyen, aki halálos beteg vagy mit tudom én.
annyira szánalmas, amikor emberek a másik kinézetével vannak elfoglalva. ez a legalpáribb, legbutább dolog a világon, de úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!