Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nőtársaim, akik szeretik a...

Nőtársaim, akik szeretik a póthajat-miééért?

Figyelt kérdés

Személy szerint szánalmasnak találom és szerintem egy féefinek sincs annál kiábrándítóbb, amikor kiderül, hogy a szép, dús haj, amit simogat, fake.

Annyira gáz, amikor látszik is a csat, vagy a ragasztás, marpedig gyakran találkozom ilyennel az utcán.

Mire jó a póthaj? Szerintem egyáltalán semmi értelme.

Nem bántani szeretnék senkit, csak megérteni :)

2017. júl. 25. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Basszus, nem mindegy neked? Foglalkozz a saját dolgoddal! Itt is csak te vagy a szánalmas és gáz, nem a póthaj vagy azok az emberek, akik azt viselnek.

Üdv,

egy teljesen természetes lány.

2017. júl. 25. 19:14
 2/9 anonim válasza:
100%
Nekem személy szerint nincs póthajam viszont gondolj bele ,hogy a legtöbb nő imádja a haját . Az egy lányon nagyon sokak szerint az egyik legvonzóbb is tud lenni viszont akinek nem nő a haja vagy beteg esetleg súlyos sebesült és nagyon gyér a haja anak miért ne lehetne ugyan olyan csáb ereje vele mint akarki másnak?
2017. júl. 25. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem gondolsz arra, hogy valakinek nagyon nehezen nő? Esetleg betegség miatt kihullott és nem szeretne nyak középig érő hajjal járkálni?

Nem vagyok póthaj párti én se, de miért ítélkezel így mindenki felett?

2017. júl. 25. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem marha kevés, vékony szálú hajam van, az istenért nem nő meg a mellem közepénél tovább, de erre is éveket kell várni, addig természetesen szarrá törik, ami csúnya.
2017. júl. 25. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Én szinte mindig kiszúrom, mert természetellenes, más az esése, hossza, rosszabb esetben még a színe is, illesztés is elég feltűnő. Abban egyetértek, hogy ne ítélkezzünk mások fölött, ettől függetlenül én is utálom ezt a "divatot" (akár a műszempillát, műkörmöt, és még sorolhatnám), hát még a hanyag munkát! Sajnálatos, hogy a pénz és a minimális jóízlés nem jár kézen fogva, de még hírből sem ismerik egymást egyesek esetében. Semmi baj azzal, ha műdolgokat szeret valaki viselni magán, mert ez a "normális", ettől lesz "szép", de engem a hideg kiráz tőle. Nekem sem dús a hajam, de én elfogadom, illetve természetes módszerekkel, jó frizurával igyekszem segíteni rajta (ugyanígy a szempilla, köröm, meg minden egyéb).
2017. júl. 25. 19:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk. Köszönöm azoknak, akik értelmesen valaszoltak
2017. júl. 25. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

hát most olyan stílusban válaszoltak, ahogy te feltetted a kérdést. :D

sok természetes póthaj van, ami igazi haj.

az illesztés valóban sokszor nem esztétikus, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben, hogy ilyet látok. :D

sok frizurához pl szokás póthajat betenni, mert kb nincs ember a földön, akinek annyi haja van, hogy meg lehessen csinálni belőle.

van akinek tényleg kevés haja van.

van akinek borzalmas a haja, törik stb.

van aki csak gyorsan szeretnéha hosszabb lenne, esetleg csak alkalmakkor.

k sok oka lehet. szerintem még az is hülyeség, hogy jaaj csak annak legyen, aki halálos beteg vagy mit tudom én.

annyira szánalmas, amikor emberek a másik kinézetével vannak elfoglalva. ez a legalpáribb, legbutább dolog a világon, de úgy igazán.

2017. júl. 25. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
4-es ugyanz nekem is;) Es en nem tehetek rola h igy van, de attol enis megerdemlem a szep hajat es mashogy nem erhetem el.
2017. júl. 26. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nagyon csúnya, még ha első ránézésre szépnek is tűnik, akkor sem jó, mert mű, és utálom a mű dolgokat. Aki beteg és azért nincs haja annak megértem, ha parókát visel. Viszont ami manapság megy azt nem igazán szeretem, youtube-on is van egy lány videós, akinek alapvetően szép, hosszú haja van, de ő mégis csatol fel magának, hogy még több és még hosszabbnak tűnjön a haja, ezt nem értem, és nem is támogatom az ilyet. Gusztustalan lehet megfogni azt a részt ahol fel van csatolva a haj.
2017. okt. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!