Szerintetek ciki ha egy férfi leborotválja a fan szőrzetét? (teljesen és nem teljesen külön válaszokat kérek) és a nők szeretik ha van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 21:52
1/12 anonim válasza:
Az a ciki, ha nem...Bár minden a felek igényességén múlik.
2/12 anonim válasza:
Én utálom, ha csupasz. Szerintem csak buta divat.
3/12 anonim válasza:
Egyedi döntés, mi lenne benne ciki? Mindenki úgy csinálja, ahogy neki (s esetleg a párjának) tetszik, nincs előírva, hogy hogyan KELL. Ugyanez a véleményem ugyanerről a nők esetében is (érdekes módon még aktmodellek is vannak érintetlen őserdővel).
5/12 anonim válasza:
Én meg azt utálom ha nem borotválja. Ha egy szőrös állatot akarok tapizni akkor magamhoz hívom a kutyáimat...
6/12 anonim válasza:
Ciki, nagyon is. Nagyon hülye egy divat.
7/12 anonim válasza:
Nem ciki. De inkább, az ollóval tarra vágásra szavazok.
8/12 anonim válasza:
Nekem igazából mindegy, ha akarod csináld, ha akarod nem. Már ez nem számít kifejezetten cikinek, igazából az adott hölgy ízlésétől függ. Én jobban preferálom, ha nincs leborotválva.
9/12 anonim válasza:
Nekem mindegy, volt ilyen meg olyan partnerem is, nekem nem oszt, nem szoroz.
10/12 anonim válasza:
Nem ciki, ráadásul nem sokan nézegetik, ki mondana róla véleményt? Neked és a partnernek tetsszen, a többiek véleménye miért döntő? Szerintem a rövidebbre nyírt néz ki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!