Ciki, ha egy férfi sír? Ha lány miatt teszi, akkor?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 19:30
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha olyan helyzetben sír, mint Damu Roland, akkor igen.
2/11 anonim válasza:
lány miatt igen. pont ezen gondolkoztam a vonaton. de pl ha azért sír, mert nagyon beteg az anyukája vagy valamelyik hozzátartozója akkor nem.
4/11 anonim válasza:
szerintem se. sajna elfelejtettük, hogy bizony a pasiknak is vannak érzéseik. ha előttem elsírná magát egy vadidegen srác, őt se nevetném ki, csk megkérdezném, mi baja, és megpróbálnék segíteni. a nem vadidegent meg alapjáraton megvigasztalnám.
5/11 anonim válasza:
nekem sokkal jobban bejönnek az olyan pasik, akik tudnak sírni is, kimutatják az érzelmeiket, érzelmesek. szerintem egyáltalán nem ciki? szabad megkérdeznem, te most sírsz? ha igen, akkor egy lány miatt?
6/11 anonim válasza:
Én szoktam sírni néha, de ezért még soha senki nem szólt le. :)
20F
7/11 anonim válasza:
Nem, nem ciki!
Nekem pont egy ilyen kéne, aki néha sírva fakad lány miatt is, ha úgy hozza az élet. Utálom azokat a rideg hapsikat, akiknek minden mindegy.
9/11 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg! Azt bizonyítja, hogy érzelmeket mélyen átélni képes, igazi, (nem a társadalmi elvárások páncélja mögött rejtőzködő) Ember. Tiszteletre és szeretetre méltó.
10/11 anonim válasza:
Hallgasd meg: TNT Bolond aki sír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!