Legjobb intim szőrtelenítés?
Szerintetek mi a legjobb módszer?
Borotvát semmiképp nem szeretnék, mert állandóan kipirosodik, de a legnagyobb gondom vele, hogy néhány nap alatt visszanő és a 2.-3. napon már szürke pöttyök látszódnak, mert kezd borostásodni..
Balatoni vagyok, szinte minden nap strandolok és gyakran járok uszodába, és a legtöbb bikini alól a comb résznél kilátszik és én csak ott akarom leszedni, ahol kilátszik.
X-epil intim gyantát már próbáltam, de nem nagyon vettem hasznát.
Gyantáztatni meg nem szeretnék elmenni, csak házilag.
Epilátoron gondolkozok.
Ti mit ajánlotok?
Esetleg melyik epilátor vált be nektek? :)
A szőrtüsző gyulladásra próbáld meg a bőrradírt :)
Van házilag is:
Víz + kávé + olivaolaj :)
Akkor is a gyanta a legjobb.
Ha otthon meg tudod magadnak csinálni, ok, ha nem, akkor megcsinálja neked kozmetikus, megváltozik az egész életed, ha egyszer elkezded a gyantázást :D
A krémet felejtsd el!!!
Olyan szaga van, mint egy pöcegödörnek és kiválthat allergiás reakciókat. Meg arra rá is van írva, hogy intim területen nem lehet használni. Képzeld el, hogy rámegy az a büdös, allergén kémiai cucc oda.
Gyanta nekem a Rossmanos sima barna görgős vált be (márkát nem tudok), kb. 700 Ft vagy az Isana hideggyanta, ez az egyetlen hideggyanta, ami tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!