Lányok, ti mivel szőrtelenítetek intim terülteken?
Borotvával nem szeretnék, mert érzékeny a bőröm és nagyon csúnyán kipirosodik meg vérzik tőle, epilálni sem merem
Intimgyantát nem tudom, hogy bevállaljam-e, szőrtelenítő krémre gondoltam, írjatok bármiről véleményt legyszi
18L
Krémet intim területen nem szabad használni!!!
Ha neked a borotva nem kíméletes, akkor a gyanta pláne nem az.
Szerintem csak rosszul csinálsz valamit, azért vérzik. Nagyon éles borotva kell. Nem jók a kis műanyag eldobható vacakok. Én férfi borotvát használok. Cserélhető fejjel. De gyakran kell cserélni, hogy éles legyen.
Vagy túl rövid még, amikor leszeded. Attól is vérezhet.
Krémet oda nem szabad használni.
Én 3 éve gyantáztatok, egész jól kikopott már. Ha kozmetikushoz mész, ő meg tudja mondani, hogy mennyire árthat a bőrödnek, de szerintem nem vészes.
21L
Én ugyan srác vagyok, de kipróbáltam az említettek közül mindet.
Használtam krémet az alvázam csupaszítására, de egyszer kicsit tovább hagytam, és megégett kicsit a bőröm tőle. Nem maradandóan, de nem volt őszinte a mosolyom egy jó ideig. Ha krémet használsz azzal nagyon észnél kell lenni. A kozmetikus kevesebb ideig fáj. Cukor gyanta nekem az vállt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!