Nagyon erős szőrű lányok! Ti hogyan szőrtelenítetek?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy évek óta hadilábon állok a szőrtelenítéssel. A hajam is fekete vastagszálú,a bőrö is sötétebb, kreolos árnyalat. Leginkább a lábamon zavaró ez az egész, hiszen már egy nappal a bootválás után borostás, két nap múlvameg mehetek át megint rajta. Próbáltam az epilátort is, ami egy fokkal jobb volt, azonba az egész lábamat nagyon időigényes lenne megcsinálni. És úgy a térdemig nem is fáj annyira, de térdtől fölfelé a combomat egyszerűen nem bírom leepilálni annyira fáj. Gyantán is gondolkodtam,de kozmetikus nagyon drágán csinálná, és oda rendszeresen menni nincs pénzem. Valami olyan módszert szeretnék ami megbízható, és hosszabb távon szőrtelenít, mert ez ár így kínszenvedés. Esetleg a végleges szőrtelenítésről vélemények? inkább akkor kifizetek egy nagyobb összeget, csak ne így nézzek ki. :D
èn ugyanígy vagyok, csak ráadásul fehèr a bőröm, ès mègjobban látszik a szőr.
nyáron reggelente meg kell zuhanyzásnál borotválkoznom, mert estère/dèlutánra kinő....
hát èn azèrt nem megyek kozmetikushoz gyantáztatni, mert olyan fura, hogy más előtt mutogassam magam szőrösen mindenhol😒 vagy nem is èrtem ...ezzel csak èn vagyok így? lehet maradi vagyok...
plusz ha már nő ki ès csak 3 nap múlva van időpontom akkor szőrösen járkáljak?
úgyhogy èn borotválkozok reggel/este nyáron...amikor nagyon szem előtt van. èvközbe meg olyan 2 naponta😞
nekem a cukorgyanta vált be.
sokkal kevésbé fáj, mint a sima gyanta, kicsit macerás, de otthon is meg lehet csinálni
Otthon is tudsz gyantázni és az nem kerül egy vagyonba.
Gyanatmelegítő gép 6000 ft körül van és egy élet végéig működik, a patron meg 500 ft. A lehúzócsík meg attól függ, hogy mekkora csomagot veszel, de 1000 ft-nál a legnagyobb se drágább.
Vagy marad a végleges, de gyantával is szép eredményeket lehet elérni.
szia énis ilyen vagyok sajna. énis megszenvedtem vele. kezem epilálom lábam gyantázom a bajszom is epilálom...
sajnos ezvan. véglegessel aza baj hogy azis több alkalom és éehet hogy besem válik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!