Legjobb intim szőrtelenítés?
Szerintetek mi a legjobb módszer?
Borotvát semmiképp nem szeretnék, mert állandóan kipirosodik, de a legnagyobb gondom vele, hogy néhány nap alatt visszanő és a 2.-3. napon már szürke pöttyök látszódnak, mert kezd borostásodni..
Balatoni vagyok, szinte minden nap strandolok és gyakran járok uszodába, és a legtöbb bikini alól a comb résznél kilátszik és én csak ott akarom leszedni, ahol kilátszik.
X-epil intim gyantát már próbáltam, de nem nagyon vettem hasznát.
Gyantáztatni meg nem szeretnék elmenni, csak házilag.
Epilátoron gondolkozok.
Ti mit ajánlotok?
Esetleg melyik epilátor vált be nektek? :)
Menj el lézereztetni. Nem olcsó, de az megoldja a problémát egyszer s mindenkorra.
"MEGALAZOR!!!!!!!" :D
Majd ha kicsit idősebb leszek. :D
Elfelejtetem, hogy 15/L vagyok.
Hm. Hát ahogy érzed, Kérdező. Nem fognak különösebben megbámulni, gondolj bele, napi hány ilyet csinálnak :) mindenesetre sok pénzt megspórolhatsz vele, ha bevállalod.
Ezen kívül csak a borotva, krémek meg epilátor marad.
A krém az tényleg hatásos?
Milyen epilátort ajánlotok? :)
A krém hát...embere válogatja, Kérdező. Amit a reklámban látsz, azt "kezeld egy csipetnyi sóval", ahogy a míves angol mondja, azaz ne dőlj be neki száz százalékra. Kitűnő példa erre a Perszil Green Pówer, ami a reklám szerint olyan intelligens mosópor, hogy három diplomája van + doktorija is mellé, először felismeri a különböző foltokat, és csak utána "tisztíccsa" ki őket, még a személyigazolványukat is elkéri :D
Az volna a javaslatom, végy mindegyik márkából egy tubussal, vagy tégellyel, és próbáld ki, aztán amelyik beválik, annál maradj. Epilátor ügyben nemigen tudok segíteni.
Fuu epilátort semiképp se
Az egyrészt nagyon durván fáj másrészt valószínűleg viszketni, meg pirosodni fog utána
Krémet javaslom amíg nem tudsz lézereztetni
Krémre azt mondják, hogy egészségtelen..
Nem zavar, ha fáj.. :)
Ez tart vissza a legkevésbé. :D
Barátom anyja azt mondta, hogy évek óta epilátort használ, megpróbálom azt. Aztán majd mire 18 fölött leszek (nem tudom mikor lehet), akkor megpróbálom a lézerest. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!