Nagyon gáz férfiként egy boltban szőrtelenítő krémet venni?
Figyelt kérdés
Húszas éveiben járó srác vagyok, és a mellkason meg a hasam lassan úgy néz ki, mint valami 40 és 50 közötti szőrös apukának. Ez eléggé zavar. Borotválni nem akarom, az irritáció miatt meg minden, de szeretnék vele valamit kezdeni. Csak félek hogy a boltba a kasszás meg a körülöttem lévő vevők majd ferde szemekkel néznek rám érte.2017. júl. 23. 10:19
11/11 Metionin válasza:
Az eladókat szerintem bőven nem érdekli, a sorban mögötted állót meg amúgy sem fogod a büdös életben újra látni, hadd nézze :D
Nekem egyszer volt olyan, hogy egyszerre vettem óvszert, tampont és terhességi tesztet, két mamika állt előttem, amikor kipakoltam a szalagra, úgy bámultak mint egy földönkívülit, még meg is vártak kint az ajtónál hogy tovább bámulhassanak :D de az eladó abszolút nem reagált rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!