Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gáz férfiként egy...

Nagyon gáz férfiként egy boltban szőrtelenítő krémet venni?

Figyelt kérdés
Húszas éveiben járó srác vagyok, és a mellkason meg a hasam lassan úgy néz ki, mint valami 40 és 50 közötti szőrös apukának. Ez eléggé zavar. Borotválni nem akarom, az irritáció miatt meg minden, de szeretnék vele valamit kezdeni. Csak félek hogy a boltba a kasszás meg a körülöttem lévő vevők majd ferde szemekkel néznek rám érte.
2017. júl. 23. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Vegyél mellé egy csomag intim betétet is .
2017. júl. 23. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Juj! Mit fognak szólni azok az emberek akiket az életbe többet nem látsz!?

Ez a hozzáállás messze van a "férfitől". Kb. 13-16éves szinvonal.

2017. júl. 23. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg óvszer vásérláskor néznek meg az eladók nagyon alaposan, főleg, ha egy csaj a kasszás. Na és.....? Hallod, ha a közelben laksz, adsz egy ezrest a cucc érén felül, és leugrok neked lrte :D de most kpmolyan kit érdekel. Honnan kéne tudniuk, hogy nem a faterodnak veszed?
2017. júl. 23. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, senkit sem érdekel, hogy mit vesz a másik. Veheted a csajodnak is,nem tudhatják.
2017. júl. 23. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A krém ugyanazt csinálja, mint a borotva, és az is irritálhat.
2017. júl. 23. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1. te komplett idióta vagy..

Aki furcsán néz amit veszel, az se 100-as.

2017. júl. 23. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig sasolják a mögöttem állók, mit veszek.

Én direkt felülre pakolom mindig az óvszert, betétet, nézzék csak. Ja és barátom is vett már nekem betétet, nem szégyellte.

2017. júl. 23. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:
A betét még nem olyan vészes mert az még elmegy annak hogy "biztos az asszonynak lesz", de a szörtelenítő krém miatt biztos azt gondolnák hogy valami metroszexuális köcsög vagyok. :D Mondjuk egyáltalán nem olyan a megjelenésem.
2017. júl. 23. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor a szőrtelenítőre is gondolhatják, hogy az asszonynak lesz.
2017. júl. 23. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak figyeld a strandon, milyen sok pasi szőrtelenít! Ez manapság már nem kelt feltünést.
2017. júl. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!