Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az ami segítene hogy nőjön...

Mi az ami segítene hogy nőjön a hajam?

Figyelt kérdés
Egy éve növesztem és hát nem nőtt sokat elég lassan nő ricinus olajat használok rá van még más? Ami segíthet?? Köszi a válaszokat
2017. júl. 22. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Semmivel nem lehet felgyorsítani sajnos. Olyan viszont nincs hogy lassan nő, mindenkinek nő legalább 1-1,5 centit havonta. Ha egy év alatt tényleg nem lett sokkal hosszabb akkor ott a hajvégekkel van gond, a töredezést kell megelőzni ami miatt nem látod a növekedést. Hajszárítót meg hajvasalót hagyd el, használj hajpakolást, hajvégápolót.
2017. júl. 22. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem évekig, sőt évtizedekig se nőtt sehova a hajam, vagy csak évente 2.3 centit, amit a vége töredezése miatt le is kellett vágni mindig.

Tavaly kipróbáltam a REVALID kapszulát, szedtem kúraszerűen 2-3 hónapig, kis szünet, majd újra 2-3 hónap.Ettől beindult a hajnövekedésem teljesen, azóta is nő, pedig nem szedem már sosem.Sőt a bőröm is szebb lett és a körmöm erősebb.

Gyógyszertárba vettem, de a Rossmannba láttam 30 szem kb.1800Ft. Nekem nagyon bevált, de azért nem szedem, mert valamelyik összetevőjét nem bírtam, mikor bevettem, kb.1 óra múlva hányingerem lett, émelyegtem tőle pár percig.

Ha lány vagy, attól is gyorsabban nő, ha csurkába ósszegumizod nappalra.Nekem legalábbis.

2017. júl. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!