Milyen gyakran kellene festetnem a hajam, hogy ne nőjön le? Van erre mód hogy csak a tövét, lenövést fessék?
Szóval barnára akarom festetni a hajam, de mivel alatta szőke, attól félek hogy ahogy elkezd lenőni totál úgy néznék ki mint aki kb kopasz felül... Meg hát elég hülyén nézne ki amúgy is.
Szóval milyen gyakran kellene festeni, hogy természetes barnának tűnjön a hajam, ne legyen lenőve? Meg ez mennyi pénzt igényel 1-3 havi szinten?
Természetes szőke a hajam, azt jól befogja a festék?
Szia. Igen simán befogja. Attól függ,milyen gyorsan nő a hajad. Egyébként szokták csak a töv3t festeni,én is úgy szoktam,de nekem fekete.
Csak nálad az lesz valószínűleg a probléma,hogy mivel most szőke vagy, kell majd néhány festés , a teljes hajadra,mert mosásnál kopni fog és nem lesz elég csak a tövét festeni. Nekem vörös volt a fekete előtt és egy pár hét múlva kezdett a hajam végéből is kopni a fekete és ha rásütött a nap,akkor pirosas volt. Kellett jónéhány festés,mire ez megszűnt.
De szerintem neked sem lesz elég második festéskor csak a tövét festeni.
Ja,azt nem tudom mennyi pénzt igényel,mert fodrászonként változik. Meg az sem mindegy,hogy falu vagy város. De én magamnak csinálom,kb 1-2 havonta,mikor hogy , és egy ezresből kijövök,ami a festék ára.
Van mikor kevesebből,ha sikerül a kedvenc festékemet beszerezni. Az 500 forint körül van,de nekem az jött be a legjobban. Vettem már majdnem 2000 ért is festéket,sőt fodrász is csinálta,de nekem mégis az 500 a kedvencem. ( Visage a neve)
én havonta festem, csak a tövét. a maradék festéket eloszlatom a hajhosszon. lehet neked ennél gyakrabban vagy ritkábban kell festened. 4 hét alatt nekem éppen csak egy kicsit van lenőve, ami még nem gáz, de engem zavar ezért már akkor befestem.
jól befogja majd a hajad.
az ár attól függ hogy pl magadnak csinálod, vagy szalonban. én 1900-ért veszek festéket, de van 500-ért is. ha szalonban csinálod, akkor attól függ milyen hosszú a hajad. anyámnak pl rövid haja van (olyan kifejezetten rövid, de nem tüsi), neki 5000-ért festik. ebben a vágás is benne van mondjuk.
Nekem 1,5 havonta kell festeni. Világos barna hajam van, és bézsszőkére festem.
Általában az egészet kell, csak a tövét nem szoktam.
Válig ér a hajam, nagyjából egy doboz festék elég rá. A Garnier Olia festékét használom, 1800 Ft.
Úgy néz ki, hogy megveszem a festéket, a fodrászom pedig befesti, utána beszárítja. 5000Ft amit ott szoktam hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!