Foltos hajhullás mekkora probléma?
Sziasztok.Mar 3 éves korom óta foltos hajhullásban szenvedek,mindenhol voltam már,semmi nem segitett.Most lettem 15 es kezdenek előtérbe kerülni a lanyok,de igy nem igazan van önbizalmam,leszólítani akárkit is,vagy csak hozzászólni egy szép lányhoz.a betegségem kihat a szemöldökömre,és a szempillámra is,az egyik szemöldökömnek kb a közepe most is hiányzik,a szempillám már szerencsére visszanőtt valamennyire,de messziről még elég erősen látszik a különbség sajnos.a hajamat még úgy ahogy el tudom nagyjábol takarni,de igy is nagyon látszik sajnos.azzal próbálok kompenzálni,hogy már 1 éve eljárok konditerembe,kiedzem magamból a szart is,csak hogy egy kis önbizalmam legyen.tudom,lehet szánalmas,de már sokkal jobban érzem magam "kisportolt" testtel,mint azelőtt vékonyként. (1 év alatt kb 9kg rám,abból szerintem min 7kg izom) nem csunya az arcom sem aztmondják,és abban biztos vagyok hogy nem vagyok egy bányarém,de annyira helyesnek sem tartom magam,eleve ilyen szemoldokkel stb,és itt már megint előjön ez.most ŐSZINTE (!!!!!) véleményeket várok,legfőképp lányoktól,hogy ez mennyire zavaró lenne nektek,ha egy fiu így udvarolna,de tegyuk fel nem olyan csúnya összességében.előre is köszönöm az őszinte válaszokat!:) szép napot
Ui:belso tulajdonsagra nem tertem ki,mert szerintem felesleges,nem vagyok annyira felenk csak onbizalmam nincs,bar lehet ez igy furcsan hangzik elsore de probaljatok megerteni :P bar lehet nagy faszsagot mondok :D
Megneztem,es jonak tunik.mondtak mar nekem ilyesmiket,de ez tenyleg nagyon elethu!
Koszonom szepen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!