Hajhullás probléma, mit lehetne ebben a helyzetben tenni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 éves fiú vagyok, és feltehetőleg öröklött kopaszodással küzdök, egyre kevesebb és ritkább... az új munkahelyemen egy 3C°-os hűtött raktárban dolgozom, fizikai munka ami izzadással is jár, valamint zárt védősisakot kell hordanom, szóval van hideg, izzadás, és napi 8 órán keresztül el van zárva. Gondolom ez a helyzet negatívan fogja befolyásolni, nagyon tartok tőle, mégis azt szeretném megkérdezni hogy lenne-e valakinek jó ötlete erre a problémára? A munkahelyhez egyéb okok miatt ragaszkodom, így a lelépés nem opció. :) Nagyon köszönöm a válaszokat előre is mindenkinek!2015. márc. 12. 23:13
1/4 anonim válasza:
Nekem hajhullásra a Bánfi hajszesz vált be, szerintem érdemes kipróbálni
2/4 anonim válasza:
Hát ha örökletes akkor sokat nem biztos hogy lehet tenni ellene. Viszont egy sétát megér a bőrgyógyászhoz, oda beutaló sem kell. Ne házidokihoz menj, hanem egyből a bőrgyógyászhoz. Nekem csináltatott vérképet (vittem a háziorvosét, de mondta, hogy ő mást is néz), megvizsgált. Nekem pl. a cink és a vas a béka popója alatt volt.
Figyelj oda a táplálkozásra is.
Nekem most megállt a hajhullás, pedig előtte hajmosáskor a lefolyóból egy fél parókányit szedtem ki. Mostanában új sampont használok, úgy néz ki, hogy mégis beválik.
Nem tudom, hogy otthon kapható-e, ez az:
Ez meg úgy látom férfiaknak van:
3/4 anonim válasza:
ricinussal kend be heti 1x a fejbőröd egy éjszakára hagyd rajta
illetve használj bánfi hajszeszt,plusz próbálj egészségesen étkezni,szedj vitamint
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat, megpróbálok utánanézni ezeknek a termékeknek, és a helyes étkezésnek, bár én sem Magyarországon élek, de talán találok itt is hasonló vagy akár jobb termékeket rá. Most vettem Alpecin sampont első lépésnek, sok jó dolgot olvastam róla, remélem hatása is lesz. :)
2015. márc. 14. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!