Heti 2-3x kéne, de nekem egy borotválkozás vagy 20 perc. Mert alig látom. Van hogy ki kell menjek az utcára a napfényre, hogy lássam hol maradt ott. És igen, még vissza kell menjek, mert mindig marad, mert nem látom. Egyedül a kristály tiszta napsütésben látszodik.
A gyantát, epillálást nem bírja a bőröm, mert ultra érzékeny. Szőke/vörös, inkább láthatatlan a színe.
Nagyon sok idő megy el rá, és hogy többször kell neki esnem borzasztóan bosszantó. Nagyon igénytelennek tűnnék, ha nem borotválnám le?
Ha te alig látod,akkor más egyáltalán nem látja.. Én csak akkor borotválom le, kb. másfél hetente, ha a napfényben állva én látom fentről.
2017. júl. 15. 14:27
2/8 Sunshinedoll válasza:
Nem igénytelen.
2017. júl. 15. 14:30
3/8 anonim válasza:
Én a csajokon az arc, és az alkat után a lábát szoktam megnézni. Főleg ilyenkor nyáron sok láb szabadon van, lehet a szemeket legeltetni. Ha abszolút nem akarod szőrteleníteni, és rendesen érnyékot vet a lábadon, és ez messziről is látszik, akkor az elég illúzióromboló. Viszont, ha egy-két szál ottmarad, azt kétlem, hogy bárki is észrevenné. Azért annyira közelről nem szokás a csajok lábait bémulni, hogy odahajolok, és keresem a szőrszálakat :D Szóval a nagy jetis szőrös női láb elég ronda, és igénytelen, ha viszont pár szál ottmarad, szerintem azzal semmi gond. Nekem is szőkés/vöröses a lábszőröm, de azért messziről még nekem se látszik annyira. Közelről nyílván látszik, de ha olyan lenne, hogy borotválom és kicsit ottmaradna, szeribtem nem vennék nagyon észre. De ezt neked kell eldönteni, mennyire éri meg neked kicsinosítani a lábadat. Ha nincs barátod, és tetszeni akarsz másoknak, akkor nyilván érdemes azért szőrteleníteni. (21F)
2017. júl. 15. 14:31
4/8 anonim válasza:
Én ilyenkor általában nyáron a lányok lábát mindig megnézem, és elég undorító ha szőrős! Én a lányok helyében hetente 3x borotválnám hogy vonzó legyen!
2017. júl. 15. 14:49
5/8 anonim válasza:
Ugye nem az utcán borotválod a lábad? xD
Egyébként ha világos és ritka, akkor nem gáz. Ha sűrű, na az igen, akkor tessék ritkítani, ha sötét, akkor pedig legalább szőkíteni. Egy nő ne legyen jeti.
És most tudom, hogy jönnek majd a nagy feministák, hogy "régen se szőrtelenítettek". Ja. Meg régen nem is fürödtek, nem mostak fogat, hajat, több napig hordták ugyanazt a ruhát stb.
2017. júl. 15. 15:08
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor borotválom, de ha marad egy pici akkor az nem fog érdekelni.
Nem az utcán borotválom, de mint paneles nincs erkély vagy nagy ablak ahol látnám, hogy maradt vagy nem. Ezért lemegyek a boltba vagy valami hasonló és közbe leellenőrzöm hogy hol maradt. Akkor visszamegyek és újra nekiesek.
Viszont mint feminista szomorúan olvasom, hogy ilyen állításokkal hozzák össze a feminizmust. A tény, hogy régen szőrtelenítettek-e vagy sem, az inkább tartozik a divat változásához, vagy higiénia témakörbe, mintsem a feminizmuséba. Legalább is nem kellene ezzel asszociálni a higiéniai szokásokat. Félreértés ne essék, ezzel nem a kedves válaszolót bírálom. Hanem azt, aki feministának tartaná magát, mert kiáll a "ne szőrteleníts, mert régen sem tették" kampány mellett. Na mindegy, nem politikai témakörben vagyunk. 🙊
2017. júl. 16. 12:15
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon erős, dús szőr van a lábamon. Ha esze leborotválom, reggelre látszik és szúr.Én kimegyek úgy az utcára, nem fogom napi 2x borotválni
2017. júl. 16. 12:18
8/8 anonim válasza:
hát, szerintem a társadalomnak nagyon el kéne felejteni a szőrt mint pejoratív szó... mert mondjuk a hónaljon valóban tud undorító lenni, mert felfogja az izzadtságot, na de a lábon? ez egy teljesen természetes dolog, sőt, ha úgy veszed, ezek szerint szűrőként is használ párválasztásnál :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!