Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fan szorzetemet es honaljamat...

Fan szorzetemet es honaljamat is borotvalom milyen gyantat hasznaljak?

Figyelt kérdés

Eddig csak sima borotvaval szedtem le de intin reszben mindig kipattogtam es par nap utan ujra eljezdett vissza nőni a szorzetem.

Milyen gyantaval tudnam elerni azt hogy egy darabig ne legyen ujra szorod sem honaljban sem intim reszen?

2017. ápr. 10. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Elsőre a kozmetikust ajánlom, hogy ellesd mit hogyan csinál. Ezekre a területekre a poharas gyanta a megfelelő. Gyanta csíkkal, vagy görgős patronnal inkább ne kínozd a bőröd, azok hosszú egyenes felületre jók.
2017. ápr. 10. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Lábat/kart simán megcsinálja magának az ember, de a hónalj és intim rész kimondottan nehéz egyedül.

A bolti gyantacsík túl gyenge hozzá, ahhoz meleg gyanta kell, de gyakorlat nélkül csak összeégeted magad. Ezt saját tapasztalatból írom.

28N

2017. ápr. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!