Fan szorzetemet es honaljamat is borotvalom milyen gyantat hasznaljak?
Figyelt kérdés
Eddig csak sima borotvaval szedtem le de intin reszben mindig kipattogtam es par nap utan ujra eljezdett vissza nőni a szorzetem.
Milyen gyantaval tudnam elerni azt hogy egy darabig ne legyen ujra szorod sem honaljban sem intim reszen?
2017. ápr. 10. 08:13
1/2 anonim válasza:
Elsőre a kozmetikust ajánlom, hogy ellesd mit hogyan csinál. Ezekre a területekre a poharas gyanta a megfelelő. Gyanta csíkkal, vagy görgős patronnal inkább ne kínozd a bőröd, azok hosszú egyenes felületre jók.
2/2 anonim válasza:
Lábat/kart simán megcsinálja magának az ember, de a hónalj és intim rész kimondottan nehéz egyedül.
A bolti gyantacsík túl gyenge hozzá, ahhoz meleg gyanta kell, de gyakorlat nélkül csak összeégeted magad. Ezt saját tapasztalatból írom.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!