13 évesen borotválom alul baj? Lent több
#1 meg ha élne, akkor is felesleges lenne.
Hülyeség ez a divatmizéria, hogy az a higiénikus meg igényes csak... Semmi baj nincs a természetes fazonnal se!
31/F
Én is kb annyi idősen kezdtem el. Nyáritáborrak mentünk strandra és előző évben volt egy lány, akit emiatt piszkáltak, nem akartam, hogy rám is rám szálljanak.
Akkor tenyleg csak a bikinivonalnál borotváltam, mostanában pedig már teljesen leszedem, mert zavart, bökött, amikor szőrös volt. Szerintem nyugodtan leborotválhatod:)
Nem erősödik meg a szőr a borotválástól, és nem terjed semerre sem attól hogy borotválod. 13 éves vagy és fejlődésben vagy, a szőrzet egészen addig fog terjedni amíg ki nem alakul a végleges állapota, ami a természetes növekedési-érési életszakasz velejárója és nem a borotva varázsolja oda neked.
Ha valami miatt is erősebb vagy nagyobb területű lesz a szőr rajtad, az csak a biológia miatt van és nem a borotválástól. Általános tévhit hogy a borotválás bármiben befolyásolná a szőrzet alakulását amit több tanulmányban is bizonyítottak (és cáfolták a tévhitet amit ma is úgy terjesztenek mintha igaz lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!