Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 évesen borotválom alul...

13 évesen borotválom alul baj? Lent több

Figyelt kérdés
14 leszek telen es elkezdtem borotvalni a puncim es egyre szőrosebb söt még a fenekemnél is picit. Nagyon zavar le akarom szedni mitcsináljak? kérlek normális válaszok

2017. ápr. 10. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem én is elkezdtem borotválni anno 13-14 évesen ott lennt, és így utólag mondom hogy csak felesleges nyűgöt csinálsz magadnak ezzel, hidd el. Nyár még nincsen, hogy a bikinivonalat borotváljad, hogy ne villanjon ki semmi, nemi életet gondolom még nem élsz (jobb esetben) így tök felesleges :)
2017. ápr. 10. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

#1 meg ha élne, akkor is felesleges lenne.

Hülyeség ez a divatmizéria, hogy az a higiénikus meg igényes csak... Semmi baj nincs a természetes fazonnal se!

31/F

2017. ápr. 10. 17:56
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de ha esetleg zavar nagyon akkor mivel lehet ugy eltuntetni h ne mennydn hatrebb a szor?
2017. ápr. 10. 18:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is kb annyi idősen kezdtem el. Nyáritáborrak mentünk strandra és előző évben volt egy lány, akit emiatt piszkáltak, nem akartam, hogy rám is rám szálljanak.

Akkor tenyleg csak a bikinivonalnál borotváltam, mostanában pedig már teljesen leszedem, mert zavart, bökött, amikor szőrös volt. Szerintem nyugodtan leborotválhatod:)

2017. ápr. 10. 18:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h megerosodik a szor es tovabb megy ezellen nemlehet valamit tenni h igy szedjem le?
2017. ápr. 10. 18:27
 6/12 A kérdező kommentje:
borotva nem terjeszti tovvabb nem egesektelen mas modszert nem tudtoj?
2017. ápr. 10. 18:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Valaki légyszives
2017. ápr. 10. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem erősödik meg a szőr a borotválástól, és nem terjed semerre sem attól hogy borotválod. 13 éves vagy és fejlődésben vagy, a szőrzet egészen addig fog terjedni amíg ki nem alakul a végleges állapota, ami a természetes növekedési-érési életszakasz velejárója és nem a borotva varázsolja oda neked.

Ha valami miatt is erősebb vagy nagyobb területű lesz a szőr rajtad, az csak a biológia miatt van és nem a borotválástól. Általános tévhit hogy a borotválás bármiben befolyásolná a szőrzet alakulását amit több tanulmányban is bizonyítottak (és cáfolták a tévhitet amit ma is úgy terjesztenek mintha igaz lenne).

2017. ápr. 10. 19:45
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen én azt hittem h a borotvatol lesz a huvely korul szoros!! ez jo nagy hulyeseg volt? akkor az mindnekinek szorors a huvely kozt?
2017. ápr. 10. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Van igazság abban amit írt az előttem szóló. 13 évesen még fejlődő szervezet vagy, erősödik a szőrzeted, sűrűbb lesz. A későbbiekben azonban rossz hír, hogy a borotválástól erősödik ott lent a szőrzet, a pihék amiket leszedsz (popsi körül stb.) erősödnek és vastagodnak a borotválás hatására. 13 évesen , ha mindenképp ragaszkodsz a borotváláshoz, bikinivonalon tedd. Van intim gyantázás is a teljes felületen megcsinálják, de én nem próbálnám ki :) Ismerősöm azt mondja kibírható és hetekig szőrtelen marad a felület és nem olyan erős a szőrzet. De 13 évesen még NE!
2017. ápr. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!