Nagyon gáz, ha 12 évesen borotválom a lábam?
Figyelt kérdés
Nekem eléggé szőrös,és sokszor cikiznek azzal,hogy mennyire szőrös a lábam lány létemre,és szoktam borotválni.Nagyon korai?2015. nov. 24. 19:44
1/10 anonim válasza:
Ha csak azért borotválod, mert cikiznek érte, akkor igen, gáz, nem kell kórosan megfelelni mindenkinek, aki rosszindulatú megjegyzéseket tesz rád. Ha azért csinálod, mert szeretnéd is borotválni, akkor nem gáz.
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem gaz,ha szoros akkor borotvald le nyugodtan. Mindenki maskor kezd szorosodni,te ennyi idosen,nem korai ,ha szukseges.
3/10 anonim válasza:
de inkább gyantázd szerintem, hogy idősebb korodra ritkuljon a szőr.
4/10 anonim válasza:
Soha nem korai odafigyelni a külsődre, szerintem inkább igényes vagy, ha borotválod. Mondjuk elég csúnya dolog ilyenért cikizni a másikat, de feltételezem, ha nem cikiznének érte, akkor is borotválnád.
6/10 anonim válasza:
Nem, egyszerűen igényesség, ha így esztétikusabbnak tartod.
7/10 anonim válasza:
nem szerintem nem. ha szoros akkor le kell borotvalni :)
8/10 anonim válasza:
Én is leborotváltam már 10 évesen.
9/10 Kifky válasza:
Én is borotválom a lábamat, karomat, hónaljamat. Ha szőrös, hát szedd le, ne hagyd rajta, mert nagyon igénytelenül néz ki, esetleg gyantáztasd, ha nem érsz rá a borotvával baszakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!