13 évesen borotválom alul baj? Lent több
Figyelt kérdés
14 leszek telen es elkezdtem borotvalni a puncim es egyre szőrosebb söt még a fenekemnél is picit. Nagyon zavar le akarom szedni mitcsináljak? kérlek normális válaszok2017. ápr. 10. 17:20
11/12 anonim válasza:
14 évesen kezdtem borotválni (komplett), én nem bántam meg. Sokkal jobb volt tőle a közérzetem. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
Arra figyelj, hogy ne vagdosd össze magad, meg kenegessed valami borotválkozási utáni krémmel. Ma már van egy halom az üzletekben.
Én annak idején csak testápolóval kentem, de sose kaptam el semmit.
sok sikert.
28N
12/12 anonim válasza:
Igen még csak azért érzed többnek, mert gyerek Vagy és növésben. Amíg nem állsz meg a növésben, értem ezalatt a hormonális növésed is. Ez még eltarthat 16-18, de akár 20 éves korodig is. Amúgy igen,a hüvely körül is van pici szőr, van akinek a popsinál is akkor is ha nő. Ne ijedj meg, szedd csak le, ha karban van tartva, után kened krémmel megszokja a bőröd és nem is pattog ki. Körömvirágos, kamilás krémek is jók. Arra vigyázz életlen borotvát se használj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!