Miért ilyen szolimániás a mai fiatalok nagy része?
Elképesztő, hogy ez a dolog mennyire elburjánzott, a szoláriumok forgalma meg dübörög. Szerintem ez a jelenség a külsőségközpontú világunk egyik szeletkéje, a másik nemnek való megfelelési kényszer egyik velejárója. Arra fittyet hánynak, hogy köztudottan káros, és rengeteg hasznos időt vesz el, amit értelmesebb dolgokra is lehetne fordítani. Az itteni kérdéseket meg, amikben a lányok amiatt panaszkodnak, mert fehér a bőrük, már szinte fájdalmas olvasni...
Ti mit gondoltok erről? Azért lehet ez, mert manapság a külsőddel adod el magad, és mindent meg akarnak tenni azért, hogy ez olajozottan működjön?
Nem szolizok ezt leszögezem!
Múltkor b nőmmel voltam, és néztünk valami hülyeséget és mi volt benne? A szolárium felkészíti a bőrt, nem a szoli a káros hanem az uv sugarak és ha valaki szolizik azt egész évre el kell osztani és akkor semmi bajod nem lesz tőle stb stb...
Hát ezek után amilyen a tinik többsége (kimondom... hülye) nem is csoda hogy elmennek, mert facebookon meg instán csak úgy lehet feszíteni meg persze tetkóval és luxus környezetben.
Lehet bennem van a hiba, hogy nem vagyok felszínes és nagyon nem érzek irigységet ezek iránt és rám ezért nem hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!