Hogyan győzzem meg a szüleim a hajfestésről? 14/l
14 éves vagyok, már kb. három éve szinezem a hajam (először vörös henna, jam color márkájú -kék- gélakármi, illetve tavasszal lila hennakeverék) leginkább természetes "festék"ekkel.
most a hajam fele fekete, a másik még kopott hennás és szeretném az utóbbit zöldre (sötét) színezni, csak anyukám nem akarja megengedni, mert lesz hittantáborom xd
mindenben "maradi" eléggé (ezt nem feltétlen rosszból mondom) pl. szeretnék 6milis fültágítót, nem lehet 18 alatt, mondom ok.
rendes hajfestésről, nem, "csak, ha 18 leszel" és változatosság kedvéért piercinget sem, tetkót vegképp, ha akarnék...
szóval légyszi írjatok ÉRTELMES válaszokat, hogy győzzem meg legalább a szinezésről
(ha a többihez van tipped írd le azt is pls<3)
köszi előre is:"33

Az, 5-ös vagyok
Bonyolult mindegy.. Viszont a tesóm bátyám az isten tagadó és anyám sose, küldött volna minket temploba meg sose mondta azt hogy isten tagadó legyél úgyhogy nálunk ez olyan, ahogs te akarod.! Én viszont minimálisan hiszek, Istenbe meg van egy pár ilyen, dolog.! Szerintem nekünk kell eldönteni nem a szülőknek.!

Ne a hittantáborba kössetek már bele. Én is ateista vagyok pl de a kérdés lényege nem ez volt.
Figyelj, próbáld meg tényleg a tábor után mondani anyukádnak. Mondd, hogy még csak színező, azt eddig is engedte. A zöld egy jó szín, eredeti, különleges, neked jól állna stb.
-egy piercinges, festett kék hajú 16 éves lány :)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!