Anyukám nem engedi levagatni a hajam. Hogy győzzem meg? 16/F
Bocsi, de eleve az a baj, hogy nem érzékeled, mennyire ciki feltenni egy ilyen kérdést 16 évesen.
Ilyenkor már kell, hogy legyen annyi önállóságod, hogy te magad döntsd el, milyen frizurát akarsz, és hogy ne anyukád vágja a hajadat (vagy ha ő vágja, mert nincs pénz fodrászra, akkor úgy vágja, ahogy te igényled).
Abban igaza van, hogy ne a hajad legyen a fő gondod, hanem a tanulás, de ez nem jelenti azt, hogy nem szabad közben a kinézettel is törődni valamennyit.
Nem kell tombolni és lázdozni minden ellen, amit a szülő képvisel, de 2 év múlva nagykorú leszel, és ha nem törsz ki ebből a mama-baba viszonyrendszerből, örökre kisfiú maradsz... ez így kórós szerintem.
Nálunk nincs, ilyen baj.! Igaz lány vagyok de, mikor kicsii voltam, akkor nekem is anya, vágta a hajam.. Alig volt. De az más kérdés. A családban van, egy, fodrász én meg mondtam anyának, hogy rövid hajat akartam azt mondta hívd fel kérj idő pontot és menj el.! Meglett. Persze mondták hogy nem fog jól állni.. De én akkor is, elmentem megcsináltam.! Utána pedig a hajam véget rózsaszínre akartam. Ment a vita..! Megvettem a kimoshato festéket elmentem megcsinálta.! Mikor haza értem anyám igaz kiborult egy, kicsit, de aztán, hogy mondtam hogy nem marad úgy azt mondta neki, teljesen, mindegy mert, nem, az, ő haja, és azt csinálok vele amit akarok.!
És én 15 éves vagyok.! Szerintem keress egy fodrász és menj el.! Nem kell neki tudnia hova mész ha meg haza mész nem tud mit csinálni a hajaddal.! Meg már nem azért de 16 évesen neked kellene eldönteni nem, neki. Y
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!