Ha töredezik a hajam és nem akarom levágatni, mit tegyek?
En is utalok elmenni fodraszhoz, mert maniajuk, hogy 5-6 centiket levagjanak.
Kepzeld nekem szokitve volt a hajam, es annyira megtort, hogy az hihetetlen, es nekem az segitett, hogy 1 heten 1x mostam max 2x ( a munka miatt nem volt ra idom, de ennek csak orultem), es egesz heten fel volt kotve a hajam, de hetvegen pedig nem, ez nagyon sokat segitett neki. Illetve vettem a fodraszcikkesnel ampullat, nalunk darabokra adjak volt Loreal expert es kallos piros (most nem tudom a nevet) de mindkettot elhasznaltam es feltoltottek a hajam.:)
Es olyan gyonyoru lett utana a hajam, hogy nem is tort, fenylett es megnott nagyon hosszura, es ilyen hosszu regen volt a hajam.
Aztan megint szokitve lett :) fene a szokitesbe es akkor kokuszolajat vettem, amit imadtam, mert kokusz illata volt , es kremkent lehet felvenni,de a hajadon olajosra olvad, tehat nem ragad es nem gusztustalan es nem budos a ricinus olajjal ellentetben, ugyhogy azt hasznaltam es nagyon feltoltotte azis a hajam. :)
Es en sem szerettem volna vagni a hajambol, ezert mindig ugy frissitettem fel, hogy betekertem egy tincset es ami kiallt azt levagtam. Es ezt mar par honapja csinaltam, mindenki azt mondta, hogy lekell vagnom a toredezett hajam,de az egesz valahogy rendbe jott.
Első: Örülnék is ha csak 1-2 centit kéne levágni..
Második: De jó, hogy rendbe jött a hajad! :D Biztos szép. :) De az olyan hajvégeket amik már nagyon el van töredezve, nemhiszem hogy ezek az ápolások 'összeforrasztják'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!