Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha töredezik a hajam és nem...

Ha töredezik a hajam és nem akarom levágatni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
70 centiméteres, derék alá érő hajam van amit nem szeretnék levágatni. Fodrásznak fogok tanulni, vágtam már magamnak a hajam régebben, tehát ha a töredezett végeket szálanként levágom, (meddig fog ez tartani, úristen) az úgy jó?
2016. nov. 24. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát végülis ez is egy megoldás, de így elég egyenetlen lesz az alja. Miért nem akarod levágatni? 1-2 centibe csak nem halsz bele, két hónap alatt simán visszanő. Vagy annyira töredezik hogy többet kéne?
2016. nov. 24. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

En is utalok elmenni fodraszhoz, mert maniajuk, hogy 5-6 centiket levagjanak.

Kepzeld nekem szokitve volt a hajam, es annyira megtort, hogy az hihetetlen, es nekem az segitett, hogy 1 heten 1x mostam max 2x ( a munka miatt nem volt ra idom, de ennek csak orultem), es egesz heten fel volt kotve a hajam, de hetvegen pedig nem, ez nagyon sokat segitett neki. Illetve vettem a fodraszcikkesnel ampullat, nalunk darabokra adjak volt Loreal expert es kallos piros (most nem tudom a nevet) de mindkettot elhasznaltam es feltoltottek a hajam.:)

Es olyan gyonyoru lett utana a hajam, hogy nem is tort, fenylett es megnott nagyon hosszura, es ilyen hosszu regen volt a hajam.

Aztan megint szokitve lett :) fene a szokitesbe es akkor kokuszolajat vettem, amit imadtam, mert kokusz illata volt , es kremkent lehet felvenni,de a hajadon olajosra olvad, tehat nem ragad es nem gusztustalan es nem budos a ricinus olajjal ellentetben, ugyhogy azt hasznaltam es nagyon feltoltotte azis a hajam. :)

Es en sem szerettem volna vagni a hajambol, ezert mindig ugy frissitettem fel, hogy betekertem egy tincset es ami kiallt azt levagtam. Es ezt mar par honapja csinaltam, mindenki azt mondta, hogy lekell vagnom a toredezett hajam,de az egesz valahogy rendbe jott.

2016. nov. 24. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: Örülnék is ha csak 1-2 centit kéne levágni..

Második: De jó, hogy rendbe jött a hajad! :D Biztos szép. :) De az olyan hajvégeket amik már nagyon el van töredezve, nemhiszem hogy ezek az ápolások 'összeforrasztják'..

2016. nov. 24. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen hosszú, akkor mit számít 1 centi visszavágás? :) derékhosszúságnál senki nem böki ki, hogy "te jó ég, tegnap még 71 centi volt a hajad, ma meg csak 69,2 centi!" ;)
2016. nov. 25. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóságból de ha annyira töredezett szerintem jobban jársz ha vágatsz belőle amennyit kell, inkább legyen szép egyenletes és egészséges, minthogy töredezett. Volt régen egy osztálytársam és hiába volt iszonyat hosszú haja, az aljából 10 centi szarrá volt törve neki, nagyon igénytelen és csúnya volt így. Szóval inkább legyen rövidebb tíz centivel de egészséges. De te tudod végülis.
2016. nov. 25. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!