Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinus olajtól tényleg...

A ricinus olajtól tényleg kinő az arcszőrzet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogyha a ricinus olaj az arcra kerül, akkor kiszőrösdhet, ez igaz:|????
2010. máj. 21. 00:57
 1/3 anonim ***** válasza:
??Nem tudom kitől hallottad...Azért mert valakinek növeszti a haját az nem azt jelenti ,hogy máshol ahol "szőr" nő ott is növeszteni fogja,ugyanis ott nem hajhagymák vannak.Én használtam nagyon sokáig a szempillámra és a szemöldökömre,dúsabb lett,de érdekes módon és sebekre is használtam ,sőt arcomat is kentem vele,mert szebb lett a bőröm(puhább)és lám semmi erősebb szőrzet,nem kell borotválkoznom.Szóval aki kitalálta,vagy hülyít,vagy valami erős hormonális zavara lehet és a ricire fogja:)
2010. máj. 21. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Átvágtak :)
2010. máj. 21. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem,nem igaz.Ezek az olajak legfőképp ápoló hatással bírnak.A szőrzet növését nem lehet ilyen egyszerűen befolyásolni.
2010. máj. 21. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!