Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki mennyit törődik magával,...

Ki mennyit törődik magával, otthon és máshol? Többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval. Arra gondolok, hogy ki mennyi időt tölt azzal h szépítkezzen. És mit és mivel? Meg hányzor jár el hetente, havonta, évente stb stb. Pl fodrászhoz. Kozmetikushoz stb stb. Es mennyit költ rá?

Én pl. Itthon szoktam használni arclemosókat. Néha krémet. Test-kézápoló. Fodrászhoz szoktam járni. De már gondolkoztam h jó lenne pedikűröshöz ilyesmihez is néha eljárni. Várok tippeket. Azt is írjátok le h otthon miket használtok. :)

2017. júl. 7. 21:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hat általában én kb 20perc alatt sminkelek és spirál,szemtust,meg ezüst használok és néha alapozot meg higlightert is de ezeket inkább akkor amikor megyek valami különleges helyre.szorteleniteni havonta szoktam gyantával és epilatorral otthon de intim gyantaztatni viszont kozmetikushoz járok.manikuroshoz régen havonta jártam ma már magamnak csinálom a gellakkot a kezemen és a lábamon is.testapolot kb mindennap használok és nagy ritkán radirozok is:)fodrászhoz kb 3-4havonta járok de most már gyakrabban fogok mert ezüst Ombre hajam van amire használok ilyen hamvasito sampont,hajpakolast és hajolajat:)

16/L

2017. júl. 11. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
*ruzst
2017. júl. 11. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!