Első lábborotváláshoz tippek?
Figyelt kérdés
Milyen borotva? Fiatal vagyok, 13 éves, de nagyon zavar. Anyukám azt mondta, hogy nem borotválhatom, de én nagyon leszeretném. Mennyire gáz, ha elmegyek egy dm-be és veszek egy epilátort? Hogy dugjam el?2017. júl. 3. 21:30
1/2 anonim válasza:
Az epilátor több ezer forintba kerül.
Vegyél egy pár száz forintos szőrtelenítő krémet. Olvasd el a használati utasítást is.
A krém gyorsabb, bár sajnos nem olyan hatásos, mint az epilátor. Bekened magad a krémmel, vársz kb 4-5 percet és lemosod. És hogy ne legyen annyira szaga utána, kend be magad testápolóval.
Én Veet-et használok, de emellett epilátort is.
Sajnálom, hogy anyukád nem engedi. :(
Próbálj meg vele beszélni, sorakoztass fel neki ész érveket, hogy te ezt miért szeretnéd.
2/2 anonim válasza:
Egy olcsóbb borotva is jó. A tusfürdőt habosítsd fel a lábadon, majd lassan húzd végig a borotvát. De az epilátor tényleg drága, de ha vennél is egyet, nem lenne gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!